Deletedmom0010 Kızlar benim kesem büyük ama bebek küçük sizde bir atarmisin nasıl acaba belki içim rahatlar biraz
Aybukeayberk Deletedmom0010 Canim doktorun bir açıklama yapması mi ? Bende bugün gittim ama kese boyutunu yazmamış.
Mucizebebegim3 Deletedmom0010 Canim yeni olusuyorki kinnacik olucak tabiki ilkinde insana benzemiyor nokta gbi bir goruntu oluyor kalp atisi duyuldysa boyutuna bakma sen buyucek o annesi zamanla 😊
Sinempl Deletedmom0010 5.hafta bitmişti 6.hafta başlamıştı 1.1cm kese ama halen içinde bebek görünmedi.
Zuzum_20 Deletedmom0010 canım sıkıntı yapma baslarda bebek çok kucuk kocaman kesenin içinde nokta kadar oluyor 15 . Haftaya kadar kese büyük duruyor sonradan bebek büyüyor ve keseyi farketmiyorsun bile diye bilirim 😂
Deletedmom0010 Aybukeayberk benim kese boyutum 23 mm canım ama bebek nokta kdr bişi çok küçük dedi 10 gün sonra gel bakalım hem kalp atışını dinleriz hemde bebekte büyüme varmı bakarız deei
Aybukeayberk Deletedmom0010 Canım internete hızlı resim yazdım ordaki sitelerden birine girdin. Direk dosyayı seç diyorsun yükle diyorsun. Linkler çıkıyor. Forum için olan linki aldım.