isimsizbebek Cagla06 ben aldım henüz kurmadım duruyor öyle ama bence güzel hem uyguna aldım hem de aradığım birşeydi zaten senelerce kullanılacak bir şey değil. 60x120 cm olanı aldım bir sene idare eder
[silindi] Cagla06 ben babycom dan ahşap boyasız anne yanı beşik aldım 60x120. Henüz kurmadık ama geldi çok güzel kaliteli duruyor. Sitesinde pahalı ama hepsiburada da indirim vardı 600 TL 🤗
Monfilsmavie-0502 Bizde 14 haftalik olduk kizim olacak insallah iki tane besik var biri park digeri muşama besik alamam heralde yeni bi tane
Cagla06 [silindi] bende heyner aldım hepsi burada da 656 liraya 60*120 bugün sipariş verdim iyi mi kötü mü araştırmadan aldım merak ediyorum o yüzden
Deletedmom0019 Bende siparis verdim heyner besik, gelmesini bekliyorum kullananlardan olumsuz yorum duymadim hic
Cagla06 Deletedmom0019 bende hepsi burada Dan bugün sipariş verdim heyner marka o yüzden merak ettim iyi mi kötü mü diye 😌
Deletedmom0019 Cagla06 Ben heynerbedding sitesinden siparis verdim canim bakalim merak ediyorum nasil acaba insallah memnun kalirim