Cigdem93 Nursan bence dogru diyil canm sadece sunu duydum bebegin saci cikiyo ondan dir kac haftalik sin
canimoglum53 Nursan komsum bir cocuk dogurdu 41 kere masallah saclar peruk gibi upuzun. Cok sasirdik hatta bir bebek bu kadar sacli dogabilir mi diye. Kadinin migdesi hic yanmamis. Bende bunu duydugumdan hemen sormustum. Hic yanma olmadi demisti😂😂
Suhel29 Nursan bende alakası olduğunu sanmıyorum 1 yıl önce kızıma hamileydim midem hiç yanmadı ama kızım saçlı doğdu. Şu an oğluma hamileyim acayip mide yanmam var bilmiyorum nasıl doğar
Nigdelianne Nursan yiğenime gelinimiz hamileyken çok çekti midesinden saçlı olacak dediler ona da olmadı 😄 bbm de çok yanmadı midem bakalım kel mi 😄
Nursan Cigdem93 benim midem pek yanmıyor. Soruyorlar mide yanman oluyor mu diye yok diyorum. Aa bebeğin saçsız olacak falan diyorlar sinirlerim bozuluyor
Iremgokce Nursan tıbbi olarak saçmalık :) mide yanması derken miğde de gerçekleşen bir eylem,bebek midemizde değilde rAhmimizde olduğundan rahmin içindeki bebeğin saçının mideyi yakması bana mantıkı gelmiyor :)))
Yasebu Ablamın hamileliğinde ki tek sıkıntı mide yanmasıydı bebek keldi hemde bikaç yıl saçı çıkmadı kız çocuğu olduğu halde😅