ebrukavi-19 Anne1_ bebek arabasını hangi marka aldınız acaba 😊 sağlıcakla doğsun inşallah çok güzel telâşlar 😍
Anne1_ ebrukavi-19 babyplus canyon travel sistem aldım canim hepimizin bebekleri sağlıkla hayırla gelsin insallah🤗
Deletedmom2224 ebrukavi-19 22+1 iz 21 haftalikken 437 grdi 😊 bizim alışveriş çoktan bitti bile bir kaç eksik kaldı sadece😊 sağlıkla gelsin inşallah hepsi 💕 💕
pyymamm ebrukavi-19 20+5 iken ayrıntılıda baktığımıZda 19+6 cıktı ama 316 gr dı kilosu herseyi normal dendi bir hafta sonra kontrolümüz var bakalım gelişim nasıl
Senyorita ebrukavi-19 Sen bitirmişsin bişe ya 🤣 İyi yapmışsın ben de bu haftalarda her şeyini bitirmek istiyorum 30’dan sonra zor olur bizim için.
Ftsctn_20 Allah nasip ederse bizim de bir prensesimiz olacak 😍 şu an 22. haftadayim en son 21. Haftada gittim 416 gramdi minişim bakalım ayın 21nde kontrolüm var o zaman biraz daha büyümüş olur alışverişe gelince bir kaç parça kıyafet ,küvet seti ve birde bir kaç tane bez aldık şu anlık 😊😊
haticekaplan ebrukavi-19 keşke çok dese tosun dedi oğluşuma 2.5 hafta ilerden gidiyoruz boy belirleyici değil ama gelişim için kilo belirleyici haftasına göre 2.5 hafta ileride dedi
Aycan16 21+2 de gitmistim doktora 460 gram 25 cmdi bebisim :) erkek bebek bekliyoruz suan 22+3 üz 25 kasimda detayliya giricez sabirsizlikla bekliyoruz😊