Oznurrb Fatma1663 çok teşekkür ederim 🙏🏻 Ben de hamileliğin başından beri elevit multivitamin kullanıyorum bi nebze de olsa içim daha rahat
Nazouz Oznurrb rica ederim canm böyle şeyleri kafana takıp üzme meleğinde etkilenir güzel şeyler düşün rabbim sana bağışlasın sağlıkla al kuzucuğunu kucağına 🤲🏻🥰
Svldlrbsy Adel001 takatten düşen sen olursun sadece ama yaklasık 3 4 ay sürüyor bu durum. Yoksa bebek senden alacağını alıyo minik virüsler 😍😍😍 öyle olsa afrikada ki aç ülkelerdeki bebekler hep gelişmez kötü olurdu sonu onu düşün
ilknur11 Oznurrb bebek depodan beslendiği için herhangi bir sorun yasamazsınız ben ilk zamanlarda hiçbirşey yiyemezdim yediğimi de hep çıkartırdım, kilo kaybetmiştim ama doktorum bana sorun olmayacağını söyledi, merak etmeyin telaş yapmayın
Svldlrbsy Adel001 dogum yaptığı anda bile kusan Bi eltim vardı benim cocuklarının ikiside sağlıklı ve 3 ün üstünde dogdu diyebilirim 😁 net kilo bilmiyorum ama 3.400 belki biraz fazla
CanselMayis Oznurrb bende başlarda oyleydim doktorum bana senin bugune kadar vucudundaki depolanan tüm vitaminleri alıyor o demişti yani sen yemesende bundan once yiyip depoladıgın vitaminleri tüketiyor o
Sehnazzzzz_25 Oznurrb canım Bnde 4 ay yataktan kalkamadım çok kotuydum banyomu eşimin yardımıyla yaptım wc ye zar zor gittim geldim başım donuyo koku dahi alsam kusuyodum ama sabr allahın izniyle seninde geçer sonra rahat edersin
Sunshine1 Oznurrb merhaba bende ilk aylar hiç yiyemedim dr gerektikçe serum taktı. İdrarda protein kaçağı +3 olursa senin ve bebeğin beslenemediğini gösteriyor hastanede 1 gece yatırıyorlar. Yani nasıl olsa kandan beslenir diye birşey yok. Hiperemezis deniliyor kusma ve bulantı ile hastaneye yatırılan gebelere. Tam idrar tahlilinde keton değerine bakmalısın. Negatifse sorun yok pozitifse serum almalısın. Ben her hafta idrar verdim ve serum yedim 11 haftaya kadar
EmineTavan Oznurrb Benin ablam 9cay boyunca kustu hatta doguma giderken bile kusmuştu bebeği de 4 kilo dogdu 😁