Brnaren Merhaba 10 dk arayla karnıma gaz sancısı gibi bir ağrı giriyor 1 dk bile sürmüyor geri gidiyor bu sancı mı nedir tecrübem yok 38+2 günlüğüz bebeğim ters kontrolüm Çarşamba günü akıbetim de o gün belli olacak devlete gittiğim için
FulyAtik Brnaren hazirlıklı olmanı tavsiye ederim dogum başlıyor olabilir benim ilk kızımda 15 dk da bir aynı şekilde hislerim oldugu icin gittim aksamına dogum yaptım
Svldlrbsy Brnaren 1 dakika flan sürüyomus sonra tekrar sancı doktorum bana 5 te 1 diye aklında tut dedi 5 dakikada 1 dakika sancı anlamında
Seydaozzz Aynısı bendede oluyo karnım sertlesiyo kabız agrısı gibi geciyo ama tekrarlıyo dogum belirtisimi hastneye gitmem mi lazım
Ozgemlym Seydaozzz bende de gaz sancısı gibi oluyor ve geçiyor ya acaba doğum sancısı böyle bişeymi ki sanki gazım var çıkaramıyorum gibi sizin de mi öyle? Bide kasıklarıma bıcak batırıyolar gibi oluyor
Sengulmerve Hayır doğum sancısı adet ağrısı gibi olmaz doğum sancısı bebek pervikse yerleşmeye başladığı için büyük tuvalet sancısı gibi olur ve yoğunlukla bel ağrısı olarak vurur. Adet sancısı gibi karın ağrısı olmaz . Evet süre tutun sancı giriş süresi Düzenli aralıklardaysa doğum kasılması çekiyorsunuz demektir.
FulyAtik Bence herkesin sancisının gelis yeri farkli oluyor acı esiğimiz farklı olduğu icin belimden hic sancı cekmedim mesela ben sancilari düzenli olarak tutup cogalinca doktora gitmekte karar verin ben korkup bebegin hareketlerini hissetmeyince gittim 40+1 de dogum yaptım ama suni sancı verdiler malesef.