Mervekara95 Kızlar 11+4 W gebeyim. Dün geceden beri kasık ve bel ağrım vardı . Bugünde akıntım artınca ve kahverengi olunca doktora gittim . Kanama yok dedi vajinal muayene etti rahim ağzında yara var dedi 😕 progestan iğne ve Progestan ovül verdi. Birde Gyno-lomexın vajinal ovül verdi kendi doktoruma henüz ulaşamadım napayım bilmiyorum kullansammı 😥
Aybukeayberk Mervekara95 Progestanin bir zararı olmaz bana ilk üç ay kullanmamı önerdi dr kanama olmaması için. Hamilelikte salgılanan bir hormon zaten bebegin daha iyi tutunmasini sağlıyormuş. Gunde üç defa içiyorum.
Faray Mervekara95 progestanı vajinadan koyabiliyorsun... çok fena sersemlik yapıyor ağızdan alınca, dr um sonra vajinadan al demişti kanamam da hemen geçti..
Mebos Progestanda zarar gelmez kahverengi leke gelmiş sonuçta iğnesi de aynı daha etkili sadece diğer verdiğide yara için değilmi bence kullan korkma hamile olduğunu biliyor sonuçta bu doktor dimi
Mervekara95 Mebos Tabi bebek sağlıklı birşey yok dedi canım . Kendi doktorum değildi mesai saati dışı olduğu için bulabildiğim ilk doktora gittim😐
gurcem Progestan kullanabılırsın dıye bılıyorum.Zararı olmaz kanama olmasını engeller canım.Tabı ıcının rahat etmesını ıstıyorsan eger guvendıgınn bır dra sorman lazım