Deryaaaa111 edward 25+4 bende aynisi oluyor ve çok ilginç eğer çok ayakta kalırsam aşırı hareketli oluyor senin nasıl
Naz08 edward Vücudunuzun normale dönmesi 2 yıl sürüyor, siz 5. ayda hamile kalmışsınız. Bu sıkıntılar normal.
Djmommy edward tabiki yazarım. Yok ama sancı ve sürekli dedigin ıslaklık ve tuvalete gitme ihtiyacı var. Aynı haftadayız bence rahim büyüyo ondan diye düsünüyorum ya ama aşırı bi ağrı benımkı suan.
Hamileanneler_25 edward ıslaklık bende de oluyor akıntı var su gibi bide aşırı bel bacak ağrısı yaşıyorum kalçama vuruyor ağrısı çok canım yanıyor 25+2 bende
Canoss Ben de 24.haftadayım ikinci gebeliğim ikiz kızlarıma hamileyim çok ağrım oldu geçen hafta ve çok akıntı vardı tahlil yapıldı enfeksiyon çıktı ihmal etmeyin önemliymiş edward
TugceKadirTelli edward bazen sancı bendede oluyor uykumdan uyarıyor beni canım ewet o akıntı bende de var bildiğin su dökmüşüm gibi
Esraozturk92 edward benimde ara ara karın sertligim oluyor sanırım bir yere toplanıyor patlayacak gibi oluyorum tuvalete de sürekli cikiyorum :))