Sinemustafa2008 İğnemi hergün aynı dakikada vuruyordum bugün 15 dk geç vurdum saatin gectigini fark edemedim birşey olurmu
Ebrarebra Sinemustafa2008 bir sey olmaz canim benimde bazen saatleri gecikebiliyor suana kadar bir sıkinti olmadi 30 haftalik hamileyim
Dyglila Sinemustafa2008 iğnenin saati önemli değil şöyle değil bugün öğlen 1 de vuruldun diyelim yarın 1:30 da da vursan problem değil. Sadece çok geç olmasın yeter. Ben hiç saate bakmazdım sabah 10 dada vuruluyordum 12 dede çok şükür problem olmadı 😊
Saraalp Sinemustafa2008 1 saat geciktirdiğim oldu, doktorum önemli olan gün atlamamak demişti, zaten iğnenin yarılanma ömrü 12 saatmiş
pyymamm Sinemustafa2008 saati bende sasırmamaya bakıyorum ama en azından hiç vurmamaktansa .. bişey olmaz onbes dakikadan
Twirlywoos Bişey olmaz Allah’ın izniyle içini rahat tut ☺️ Ben saatler geçirdim istemeden ama bişey olmadı çok şükür 🙏
Alparslanmoms Sinemustafa2008 birşey olmaz Allah’ın izni ile ama yorumlara bakmayın bu iğne önemli ben alarm kurar hergün aynı saatte vururdum 10 ay oldu Doğum yapalı . Darısı sizlerin başına 😊
Sinemustafa2008 Alparslanmoms saatin önemli olduğunu biliyorum saatte kuruluydu tlf sarji bitip kapanmiş calicak diye saati takip etmedim üzüldüm ama 😓😓😓
Meralll Ben saatine hiç dikkat etmiyorum ne zaman aklıma gelirse o zaman vuruyorum. Dr um da hiç birşey dememişti saatiyle ilgili😕
Alparslanmoms Sinemustafa2008 Ben bir keresinde iğne bulamadım 1 gün atladık ne kadar ağladım anlatamam sana birşeyde olmadı çok şükür şimdi oğlum büyüdü bile 😊 hiçççç üzülme ama asla tedbiri elden bırakma hergün aynı saatte olmasına dikkat et
Sinemustafa2008 Alparslanmoms çok teşekkür ederim çok özen gösteriyorum bu korku bile yetti daha çok dikkat edicem
MrsCakmaktas Sinemustafa2008 ben yeri geldi 2 3saat gec yaptm hc bir sorun olmaz hele hele 15 dk dan hc olmaz :)