Mervezngn Son adet 22 subat çok şükür bugün 7. Haftam doldu bebek ve kalp atısı göründü bulantı kusma yok kasık agrısı ve ani sancılar var bende kasım sonu annesiyim inşallah 😍
Brailolu Mervezngn herşeyimiz aynı benimde 22 şubat ama ben kalp Atışını duymadım daha keseyi gördüm 1 hafta önce 🙃
Mervezngn Brailolu ben 5+5 te alttan kese ve bebeği gördüm 6+5 te karından bebek ve kalp atışını gördüm cuma tekrar gidicem test sonuçları icin bişey anlamasam da sürekli gidip görmek istiyorum 😍 acele etmeyin bazen geç görünme oluyo inşallah sizde görürsünüz
TBBeYzaBT Brailolu son adet tarihi 23 şubat benimkisi de, aramız da bi güncük var napıyosunuz nasıl gidiyor? İkili tarama testini yaptırdınız mı?
TBBeYzaBT 12 haftalıkken cinsiyt tahminin de bulundu mu doktorlar arkadşlar, en kesn ne zaman blli olur, bi kaç gün snra kontrolüm var çok heycanlıyım
Moms TBBeYzaBT benim 11+6 da söyledi 13 haftalıkken kesinleşti gösterirse bebek söyler büyük ihtimal 😇
Moms TBBeYzaBT inşAllah canım ama birazda doktorun tecrübesiylede alakalı 😍 inşAllah öğrenirsin insan çok merak ediyo cinsiyeti öğrenince rahatlıyo 👧😍💕
TBBeYzaBT Moms aynen ama emin olmak için biraz daha beklemem gerekcek galiba sonçta yüzde yüz kesin bişey sölemiyolar 🙂
Brailolu TBBeYzaBT güzel gidiyor cnm sadece çok acıkıyorum ikili tarama yaptırmayı düşünmüyorum 4lü yaptırcam ayrıntılı ultrason
TBBeYzaBT Moms hadi yaaa gerçekten mi 🙂 🤗 ayy bakalım şimdi daha da heycanlandım inşalah bebişim de kendini gösterirde Bu sabırsız annesinni daha fazla merakta bırakmaz 🙂
TBBeYzaBT Brailolu bnm en başından beri hiç mide bulantım olmadı, aynı açlık bende de var sürekli bişeyler yeme istegi brn yemesemde midem acıyor çekiliyor sanki sık açlık hissediyorum, ikili taramada kararszm
TBBeYzaBT busraturan ayyy o da bi tuhaf olur ya 🙂 ama kız dediklerinde yanılma payı yüksek oluyormuş, tam kendini kız a alıştırmışken birden oglun olcagnı ögreniyosn, bnce kendimi çokta kaptırmayım ben, o zaman 🙂 ilk söylenene 🙂