Mugecim Gamse ben de 4 hafta 6 günlüğüm henüz kese oluşmadı Nisan4 randevu tarihim. Çok heyecanlıyım. Allah hepimize sağlıkla bebişleri kucaklamayı nasip etsin 🤲🏻 🙂
Gamse Mugecim amin canım amin insallah önümüzdeki ay hepimizin epey netleşecek insallah herşeyimiz kese görüp kalp atışlarını duymuş olacağız allahın izniyle
lknurKcn Gamse anladım canım bende ilk öğrendim 403 dü bir buçuk gün sonra tekrar sabah yaptırdım 766 çıktı yarında doktora gidicem gene ili gün geçmiş oluyor yani tahminimce 1500 lere varmış olmayı hedefliyorum inşallah
YelizMami Merhaba hanımlar en son şubatın 7 sinde adet olsun doğumum kasımın 14 ü ne geliyor sanırım ilk heyecanım yardımcı olurmusunuz
Hannah Ayb benim 9. Haftanın ilk günü bugün 😊 sanırım bu grupta ilk doğuranlar biz olacağız 😅 çok heyecanlı ☺☺💃🏻
Aydan05 Kalp atışını bugün gördük kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin cok güzel bi duyguymuş olan isteyen herkese versin Allahım
DilekTapnar Hanımlar 8 haftalık gebeyim dünden beri denge kuramıyorum baş dönmesi çok kötü tuvalete bile gidemiyorum bugün dktora gittim vertigo teşhisi kondu yaşayan var mı böyle bi durum 😞
Ozan_esra Bizde 6 haftalık olduk 😍 keseyi gördük ama kalp atışı henüz yok 😌 kan tahlili verdim bi enfeksiyondan şüphelendi sağlık ocağı doktorum on gün sonraya sonuça gel dedi umarım duyarım kalp atışını 😌
Mihribann Ask36 hayır canım az oldu kanama sonra geçti leke oldu bir hafta . Rabbim herkese kucağa almayı nasip etsin 🤗