Nehirr88k Esinin spermleri düsük morfolojisi 0 olupda tüp bebekle hamile kalan varmı iyi bi haber duymaya ihtiyacım var 😔
Kayraruzgar Nehirr88k bir tüp bebek merkezi çalışanı olarak şunu söyleyebilirim 1 tane sperm ve 1 tane yumurta yeterlidir gebelik oluşabilmesi için gönlünüzü ferah tutun gerekli tetkik tahlilleri yaptırın iyi bir merkezde tedaviye başlayın eşinizin morfolojisi içinde ilaç başlayabilir doktorunuz değerlendirdikten sonra öncelikle kendinize ve eşinize inanın herşeyden önce bu tedavilere hazır hissetmeniz en önemli kısım morel motivasyon olduktan sonra gerisi olur hiç üzülmeyin
Hmsregmze Nehirr88k canım bizimde morfoloji sıkıntımız vardı ve suan hamileyim darısı basına inş. Mutlaka mikro çip yaptır. Arastır biraz bizde mikro çiple yaptırdık en iyi sperm secılıyor
Mormenekse Nehirr88k morfoloji %3 dü ilk denemem tuttu fakat düştü ama demekki oluyor cok var olumlu sonuç
Nehirr88k Kayraruzgar ilac kullandik varikosel icin ama kürlerde dahil faydasini göremedik son çaremiz tüp bebek Allahında izniyle olur ins. Pskolejik olarak bizi bu süreçler fazla yordu tedaviden sonuc alamamak umudumuzu kırdı kafamdan ne zaman olur diye düşünmeyi bile silmiştim ama içimde bi yerlerde hep bi hüznum var 3 senelik evliyim toplum baskısı hersey zor ins. İlk denememizde tutar 🙏
Mormenekse Kayraruzgar merhaba yalnış anlamassanız birsey sormak istiyorum transfere hazırlanıyorum dondurulmuş bir tane embriyoyla 2 tane embriyonun şansı artırması için 2 koymak istiyor doktorum ama bu ikiz olması veya biri tutmassa biri tutsundan hariç ne gibi tedavimi olumlu etkiliyor siz bilirsiniz diye sormak istedim
Zuzi Kayraruzgar size bisey sorabilirmiyim bende tuo bebekle hamile kaldim suan 21 haftaligiz progestoron 200ml hapini nezman birakiliyor normalde
Oznr Nehirr88k benim esimde varikosel di amrliyat ise yaramadi daha da dusurunce tup bebek yaptik ilk deneme tuttu simdi 1 yasinda sisinde kucaginiz dolar tez zaman da ins
Karacasmyrna Nehirr88k benimde eşimin morfolojisi 0 dı. Bununda ilk hamile kaldığımda sorunlu gebelik yaşadığımda ikimizede yapılan testler sonucunda öğrendik. Ve 4 kez tüp bebek yaptırdık kullanmadığım ilaç iğne vitamin kalmadı sonunda ben pes ettim eşim etmedi vitamin ve kür desteklerine devam etti ve 7 yıl sonra ben hamile olduğumu 11 haftamdayım inanamayarak Ve hala da inanamıyorum öğrendim. Çok özel olucak ama eşinizin masturabasyon sorunu varsa onu bitirsin dar iç çamaşırı giymemeye özen göstersin Soğuk buz kompleksi uygulasın her akşam spermler sıcağı sevmez. Bu dünyada en kötü şey elalem baskısı ve düşüncesi kafana takma demeyeceğim çünkü ben hamile olduğumu bilmeden o ay bile ağlıyordum. Bu yolculukta boş şans 🍀 Allah yardımcınız olsun hem maddi hem manevi🙏
Bala_m Nehirr88k benimde aynı sorun vardı canım 2 yılık evlym seni anlyrm bız denedik ve ilk denemede tuttu oncesınde asılama fln yaptrdk doktor doktor gezdi esim yıprandık ama 5 aylık hamileyim su an
Nehirr88k Hmsregmze Amin insallah canm bnim isteyen hakeden herkese rabbim nasip etsin arastiriyoruz suan bu uyarını dikkate alıcam
Suleee07 Hmsregmze Canım morfoloji yüzde 3 demişsin gebe kalmışsın tüp bebek ile mi gebe kaldın bu değerler ile
Kayraruzgar Mormenekse öncelikle belirttiğiniz gibi bir gebelik oluşma şansı daha yüksektir çünkü 2 embriyo ikinci bir şanstır ayrıca embriyolarınız tek tüpte dondurulmuşsa ki genellikle 2 şer 3 erli dondurulurlar o tüpteki embriyoları kullanmazsanız tekrar dondurulma şansları yoktur. En iyi bilgiyi tabiki drunuz verecektir ama genel bilgi olarak bunları söyleyebilir 2 adet embriyo transferinin hem maddi hemde şans açısından daha avantajlı
__birafitap__ Mormenekse arkadaşım 2 tane koydurdu ikiz oldu biri 5. Haftada düştü 2 tane koymasaydı şimdi hamile olamayacaktı diğer kalan bebekle şu an 15. Haftadalar
Hmsregmze Suleee07 morfolojide 3 ü hiç görmedik biz. Şuan tüp bebekle hamileyim. Tüp bebek yaptırdıgımız da morfoloji 2 ydi. Ama morfoloji 0 ken 2 kere kendim hamile kaldım ama düşükle sonuclandı. Erkeklerde problem varsa mutlaka mikroçip yaptırın.
SalihaHakanetin Nehirr88k eşimin sperm sayisi düşüktü morfoloji 1 di doktor normal yolla zor olur dedi tup bebek dedi ama biz vazgeçmedik allahtan istedik evet bekledik çok ama şükürler olsun rabbim nasip etti ısteyen herkesede nasip etsin yemediğimiz icmedigimiz kür it takviye vitamin kalmadi ama
Nehirr88k SalihaHakanetin canm bnim bizde vazgecmedik suan hayla keciboynuzuna devam ediyo esim ama artık oda bıktı içmek bile istemiyo bende zorlamıyorum 😔 Dualarınızda banada yer verin insallah anneliği bende tadarım 🙏
CaglaMira Merhaba ben şuan tüp bebekle ikinci bebeğimi bekliyorum nasipse bizdede sperm azlığından kaynaklı sorun vardı bu işe gireceksen Avrupa’nın 3.büyük tüp bebek merkezi olan bahçeci Fulya-bahçeci umut-bahçeci Ankara kliniklerinden birinde yaptır işini gerçekten çok iyi yapan bir ekip ve laboratuvar var önce Allah’a sonra onlara emanet güzel haberler alıyor çoğu hasta şimdiden Allah yardımcın olsun
Nehirr88k CaglaMira evet canm bahceci klinigini duydum cok basarili oldugunu peki fiyat olarak ne kadar ödediniz
SalihaHakanetin Nehirr88k canim vazgeçmeyin biz kaç sise icirdik esime ki sadece oda degil aktardan karışımlar yaptik bu internette araştırın dr, hakan ozkuldan takviyeler aldik artik hangisi vesile oldu bilemem ama hamileymisim bende rahim filmi çekilmiştim
CaglaMira Nehirr88k ilk bebeğim 2012 deydi 10.000 TL civarı tuttu ikinciyi bu yıl yaptık ama dondurulmuş embriyolarım vardı 4300 TL transfer ücreti +ilaçlar ortalama 6-7000 TL civarı ama SGK ile anlaşmaları var şartları sorarsan daha uygun olur ama emin ol gözünü kapatıp güvenebileceğin tek yer bence şimdiden Allah yardımcın olsun
SalihaHakanetin Nehirr88k cnm ben macunhaneden kendimede esimede macun aldim insatgramdan takip edebilirsin