Sghslove Kızlar bazı markalarda çamaşır makinesi alana kurutma makinesi 1000 tl indirimli filan oluyor. Var mı memnun olan aldığı markadan? Kurutma makinesi şimdi tam bir ihtiyaç haline geldi çamaşır makinemde beni deli ediyor bakmışken böyle bir kampanya varsa diye markalara göz atıcam. Siemens öneriyorlar ama fiyatlar dudak uçuklatıyor bi de benim banyom dar çamaşır makinemin üstünde de dolap var kurutma makinesini nereye kurdurabilirim? Isı pompalı mı olmalı kurutma makinesi?
Esraozturk92 Sghslove ben kurutma ayrı çamaşır makinesi ayrı değilde kurutmalı çamaşır makinesi kullaniyorum hem yerden tasarruf hemde zamandan ondan çıkar ona koy derdin olmuyor. Samsung marka kullanıyorum 3yildir çok memnunum
Reyhan2805 Beko’nun kurutma makinesini kullanıyorum. Isı pompalı olursa dışarıya sıcaklık buhar vermiyor daha kullanışlı yani. Evinizde boş olan müsait bir yere kurdurabilirsiniz, benimki de makinenin üzerinde değil.
bebegineasikanne Ben LG kullanıyorum hem çamaşır hem kurutma ikisi de içinde. 3 yıl olacak neredeyse sıkarken biraz kırıştırıyor ama onun dışında çok memnunum.
Yesimeliz Camasir mak samsung aldim yeni ustune beko kurutma mak aldim ust uste koydurdum dolabi sokturup. Asiri memnunum hayatim kurtuldu. Utuye bile gerek kalmiyor.
Mervezem Beko kullanıyorum ikisinide. Çamaşır mak. Gayet memnunum kurutma makineside kesinlikle buyuk kolaylık hertürlü tavsiye ederim
Sirkencubin İkisi birarada olan makineler pek önerilmiyor. Ben kurutma makinesini Miele aldım memnunum.