Glstan27 Kizlar bugun gittim doktorum yuzde 90 erkek dedi pipisinide gosterdi🥰 ozel bi hastane oldugu icin cinsiyeti erken soyluyorlar 🤰 darisi size insllah❤
Kuzeyzeynep Glstan27 canım sen yine de kesin deyip bişey alma bak benim de o haftada erkek dendi ta ki detaylı ultrasona kadar pipi değil klitoris çıkıntısıymış 😂 kızım var şimdi 37. Haftada
ysmnsrt Bende 12 haftalıkken ilk devletteki doktor söyledi erkek diye sonraki hafta özele gittim erkek dedi 16da da devlet yine erkek dedi 😊
Elons Bende 11+4haftaligim 11 haftaya girdigimde gittim dr ozele gidiyorum kesin olmamakla birlikte kemik gelişimine göre erkeğe benziyor dedi bidaki ay netlik kazancak bakalım hayırlısı bir kızım var buda erkek olursa ne güzel olur tabi önce sağlik
Glstan27 Elons ilk oyle demisse bence oyledir canim erkek cocugu kendini hemen belli edermis aynen saglikli olsunda 👼❤
Glstan27 Merveyldrm01 yok ablamki erkekti 2 aylik oldu ozel soyledi sonra devlete gitmeye basladi ona demedik erkek oldugunu 6 aya kadar kendini gostermiyor dedi doktor
Glstan27 Kuzeyzeynep almadim zaten canim esim fransada ben gaziantepteyim vize bekliyorum esimde hic bisey alma diyor beraber alalim istiyor