Gmz11 İzmir de dış çekim stüdyo çekimi için elbise alabileceğim bir mağaza dükkan arıyorum . Önerebilceğiniz yerler var mı ?
Ozican Gmz11 bende yenidoğan çekimi için dümdüz bej renk elbise arıyorum ama ara ki bulaşın ne mağazalarda ne internette 😑
Gldn35 Gmz11 bende sabahtan beri arıyorum instagramda bi sayfa buldum ordan sipariş vericem eger bulamazsam... izmirde bulabileceğiniz yer olursa haberimiz olsun... haftasonuna düşünüyorum bende çekimi
ozgeya Gmz11 Ben Eylül ayında çok aradım,ama mevsim bitimi olduğu için hiç bulamadım.Şimdi hiç olmaz diye düşünüyorum.Moda Labio sitesinden aldım beyaz uzun bir elbise,ertesi gün de kargoya verdiler.İsterseniz gözatalabilirsiniz.
Gmz11 Aslında şirinyer de bir abiye dükkanı var çok kalite olmasa da ben düz beyaz abiye almıştım geçen aylar da dış cekim yaptık ve 100 liraya çok uyguna denk geldi . Bu sefer hastane için Fotoğrafçı tuttuk doğum öncesi stüdyo cekimi var bende farklı bişey olsun son hamile çekimim diye farklı farklı araştırma halindeyim 😊Gmz11 Ozican Genc_anne_adayi Gldn35 @