Mehtapakgl Oguzaysel evet bazı şeylerde disipline olmaları lazım. Hastane çok kalabalık. Fiyatı uygun olunca devlet has. Gibi 😁
Mehtapakgl Oguzaysel bu sabah gittim orafaydı, ama sıra vermiyorlar. Evet gidiyormuş. Anlaşmasını feshetmiş.
Zumraylc Mehtapakgl benım dogumumum son haftaları madem suan hastanede bana neden bugun son dedıkı onu anlmdm
Zumraylc Zumraylc bır bucuk hafta once gıttgmde bana bugun son dedı dogumundan bugunlerde olabılır demıstı
Mehtapakgl Mehsu evet canım, dün doktor kesin konuştu. Çok iyi bir doktordu ya. Fiyatlarda uygundu. Kimbilir artık ne kadar ödeyeceğiz muayene ücretini
Mehtapakgl Mehsu biraz önce nete nurdan yıldız diye yazdım. Evet direk mavişehir diye çıktı. Açmış muayenesini.
Mehsu Mehtapakgl Hayırlısı canım mavişehire giderse ücretler çok artar diye düşünüyorum çünkü mavişehirde laboratuvar ücretleri ve doktor ücretleri pahalı oluyor canım detaylı ultrason için 600 lira ödemiştik hala aklımdan çıkmadı 😂
Mehtapakgl Mehsu valla bilmiyorum, devam ederim belki ama tehlikesi dev. Hastanesinde yapmayı teklif ederim.
Mehsu Mehtapakgl izmirde yaşıyorsan sanslısın canım ben Bergama da yasıyorum ve hastanenin kadın doğum bölümüne de hiç güvenmiyorum