Lilensa KubraF benim şimdiden böyleyse sizin gayet normal 31+5 haftalığım tekme atmıyor dönüyor sadece ve sertleşiyor toplanıyor ayaktayken bile yapıyor bunu yürüdüğüm yerde kala kalıyorum işte hasret kaldım tekmelere 😊
defne55 Alya123 Eee ne güzel işte turp gibisin bende öyleydim erken doğurmadım😂😂 sende de bi sıkıntı olmaz inşallah haftasını tamamlar canım 🙏🧿
Vera18 Kızlar bende 34. Haftadayım bugun pek hareket etmedi ama bi sağa bi sola toplanıyor ağrı falan da yok 4 gün önce nstye bağlanmıştım sancı çıkmadı şükür. Yeri olmadıgı için mi öyle oluyor bide toplandığı zaman hareketlerde azalma oluyor mu 🤔
Gulfem07 Alya123 dua edin doğmasın kimininki normal ok ama hiç belli olmuyor ben girmeseydim hastaneye ne olurdu sıklaşirdi kasılmalar ki gerçekten günde 8 9 lere olmaya başlamıştı.
Gulfem07 Ibck 29+5 ultrasonda 27.haftada doktor 29 haftalik gibi demişti önde gidiyordu şu an 31 gibi diyelim ultrasonA göre.27.haftadan beridir vardı doktor önemsemedi 28 de çıktı kasılma nst de
Afra34 KubraF 32+2 yiz aynı durum bende de var hatta şuan karnım çok sert sade bir yerde toplanıyor zaten karnım aşağı duruyor açıkçası korkuyorum 😞
Ibck Ebruas ya allah kolaylık versin kaç haftalıksın bende geçen ay tasındım şimdi odasını yapıyorum şimdi
Ebruas Ibck 33 haftamıza girdik. allah hepmize yardım etsin en stresli ve zor zamanlardayız . Ay sonu ancak taşınabileceğim siz ne güzel bitirmişsiniz