KubraF 36 haftalık olduk. Artık belirgin karnımı dalgalandıran hareketlerden çok bi yere toplanıyor sertleştiriyor. Yani artık hareket etmiyor. Toplanıp canımı acıtmayı tercih ediyor 😄 böyle olan var mı siz de de ? Haftasına göre normal mi ? 😄
Gulfem07 KubraF doğum habercisi o.Benim daha 30 hafta olmak üzere 2 gün kaldı kasılmam oluyor toplanıyor dua ediyorum resmen toplanma toplanma diye bir an önce geçsin istiyorum zaman.36 ları bende görsem ondan sonra istediği kadar kasilabilir
hunilimom KubraF kendine yer ayarlıyor içerisi dar artık kendini ittire gerdire bi şekilde rahat etmeye çalışıyor yalancı sancıların başlar dinlen
Filiznalbant KubraF bende 36+5 deyim. Benimde artık bi yere toplanıyo kasılıyo karnım doğum yakın olduğu için mi böyle oluyo ilk hamileliğim anlamıyorum 😒🤔
Sema12 KubraF Gulfem07 ben 30 haftaligim bended 2 gundr toolanma oluyor cok agri werdi bugun gercektn dogum hbercisi mi Allahm korktm 🙄
Ibck Gulfem07 bende şimdi bu konu üzerine başlık açtım kim dedi doğum habercisi diye daha 33. Haftadayım bendede toplanıp batıyor geçişlerini görüyorum sivri sivri oturmamı hiç sevmiyor yatınca bişey yok gibi
Eminemmm KubraF canım bebeğin hareketleri dalgalı diye yazmışsın benimde öyle oluyor arada cinsiyeti ne acaba kız çocukları öyle olur diyorlar seninki ne
Ebruas Kızlar bu toplanma nasıl birşey benimde zaman zaman sağda yada solda bir sertlik hissediyorum ve içerden olabildiğince olduğu bölgeyi ittiriyo. Öyle bişi mi henüz haftam erken 33 haftalığım.
Ibck Ebruas bende 33 deyim ve sürekli sertlesip batıyor ay erken doğum olmaz inşallah tam eşyalarını odasını falan hazırlamaya başladım
AynurOncul KubraF Bizde 35+4 deyiz. Aynı şeyleri yaşıyorum. Bir yere toplanıyor ve acayip derecede sert oluyor. 🤦♀️