Utayturku Okadar kötüyüm ki doktorumun numarası yok malesef. Migrenim tuttu 11 haftalığız bi tane parol içtim işe yaramadı. Ne yapabilirim başka. 2 litre su içtim bana mısın demiyor gözüme dişime vuruyo 😫
Kelebenk Migreni en iyi cekenler bilir canim 🤦 ama parol hicbir ise yaramiyor bizde. Bol bol su ic ve bağırsaklarını bosaltmaya çalış.cok kati seyler tuketme.bagirsaklarini bosaltirsan rahatlarsın Utayturku
zelis63 Utayturku bende ilk haftalar o kadar çok çektim ki anlatamam sonra kendiliğinden gecti bende hap içerdim bana mısın demezdi
Kelebenk Utayturku egzersiz yapmak cok iyi geliyor ama onceden beri aktif spor yapmiyorsaniz su an hamileliginiz cok yeni sıkıntı olabilir. zeynep sensoyun bas agrisi icin yuz yogasi var bana cok iyi geliyor.bi deneyin belki rahatlatir. Dilekosman zelis63
hilalyavuz Utayturku an itibariyle aynı dertten muzdaribim çok fenayım sabah 11den beri çekiyorum tülbent falan bağladım ama yok bana mısın demedi gözüm yerinden çıkacak gibi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Dilekosman Ben de 16 haftalık hamileyim Benim de mıgrenım var parol fayda etmiyor ben 4 gün o ağrıyla yaşadığımı biliyorum serum felan da fayda etmiyor geçmesini bekliyoruz ve ben dewamli karanlık odada uyuyorum çeken bilir çok geçmiş olsun 😌
Utayturku Dilekosman çok sağolun valla hamile olmadan önce ilaçla öyle böyle azalıyodu da şimdi çaresiz kalmak beni çok yoruyo 🙄
Sedef123_ Utayturku merhabalar. Nane yağını denemenizi öneririm. Şakaklara, enseye ve kulak arkasına sürüp masaj yapın. Rahatlayacaksınız
Utayturku hilalyavuz kusun bide egzersizler var yukarda bi kadın yazmıştı. Onları yapın sonra kusun geçiyo valla 😂
hilalyavuz Utayturku 🙄🙄🙄 hindistancevizi yağı ile masaj yaptım çok şükür biraz rahatladım sanki, tavsiye ederim ağrı çekenlere
Peri06 Utayturku benim geceleri ağrı tutar buz koyuyorum enseme aşırı rahatlatıyor ilaçla çözülmüyor bu illet dene istersen belki sana da faydası olur
Dilaraeymen Bende migren hastasıyım benim tek çarem buz koymak oluyor. Ağrıyan bölgeye buz koyun ve uyumaya çalışın