Ebruozcann Merhaba hanımlar 5+4 haftalık hamişim🤰😍 Ama henüz mide bulantısı falan yaşamadım ama ara ara kusucak gibi hissiyat oluyor sizlerde kaçıncı hafta başladı yazarsanız çok mutlu olurum 🤰
Gizemabc Ebruozcann her gebe hamileliğin ilk döneminde bulantı yaşayacak diye bir kural yok. Yaşamayabilirsiniz. Zaten yaşamayın da böyle hasretle bekler gibi soruyorsunuz😅
Busr_Akbay Ebruozcann benim 7. Haftada başladı.. İki haftadır devam ediyor. Ama herkesin şiddeti farklı oluyormuş. Mesela ben kokulara karşı çok hassaslaştım. Buzdolabıni açamıyorum. Mide bulantısı yanması var ama hic kusmadim. ☺️ Bazıların da hic olmuyormuş.
mervella Ebruozcann canım benim 7+5 te bulantılar başladı 9 haftamda da kusmalar başladı 19+5 teyim bulantılar ara ara oluyor sabahları genelde. Kusacak gibi olursam da hemen yemeyi bırakıyorum
Ebruozcann Gizemabc hasretle beklemek değil bu kuzum. Tabiki bende her gebe gibi hamileliğimi rahat yaşamak istiyorum. Emin ol bu durumu kimse hasret ile beklemez.
Cling Regli günüm geçtiğinden beri midem kötü hep bulanıyor 6 haftalık hamileyim şiddeti arttı sabahtan başlıyor bu saatlere kadar tam geçiyor diyorum akşam gene başlıyor olsun sağlıkla gelsinde 🙏🏻
Kaderaslantekin Selamlar 😊 benim bulantilarim bir bucuk ikinci ay da basladi dort bucuk bes aya kadar surdu tabi bide bas agrilarim vardi migrenim var baya zorlamisti beni
Ceylin52 7.haftada basladı serumla kendıme gelebıldım anca sabah kalktıgımda sudan baska bısey kusmuyorum gun boyuda suruyor hele mutfaga gırıptr yemek bıle yapamıyorum herseyden tıksınır oldum su bıle ıcemıyorum
Donegul23 6+2 deyim beş gündür şiddetli mide bulantısı başladı ve ara ara istifalar oluyor özellikle sabah saatlerinde
Donegul23 Dilara12_-_balci öyle yapmaya çalışıyorum ama daha çok bulandiriyor tuzlu çubuk sanki bana öyle geliyor
Mrwmrw Ebruozcann ben 8.haftadayım hiç olmadı çok şükür ,ilk gebeligimde de hiç olmamıştı. Herkeste bulantı olacak diye bi şey yokki
Kaderaslantekin Valla pek bisey yapamadim cok zorda kalmadikca agri kesici icmedim cok zorlarsa parol iciyodum karablikta ve sessizlikte uyumak hafifletiyodu
Ftm-Srgn Ebruozcann ben de 5.hafta da başladı. 34.haftalik hamileyim canim hala devam ediyor bulantı ve kusmalarim
Semiha89 Ben 7+6 yım mide bulantım 7. Haftamda basladı ancak cok asırı değil. Birazda sinirlenince artıyor sanki
Yrnkrm Ebruozcann ya başlamasın napcaksın keşke başlamasa hayatın zehir oluyor 5 haftada başladı 9 . Haftada azaldı suan sadece sabahları kusuyorum . Dua et başlamasın kuzum 🧚♂️