Kelebenk Neslyyy evet canim oluyor eğer cok koyu sari ve kokulu degilse endise etme.acik renk beyaz krem ya da acik sari akinti cok fazLa oluyor.hele gebelik ilerledikce daha da artiyor akinti 🤷 çamaşırını değiştirdiğinn anda bile su gibi kaliyor 🤦
Kbrabalk Kelebenk ya benimde çok akıntım var bugün biraz koyu sarı renge dönmüş doktor kontrolüm haftaya bol su içiyorum ama geçer mü bilmiyorum doktora sorduğumda o zaman sarı açık renk di bazı dönem artar azalır demişti çok sıkıntı ya 😢
Kelebenk Kbrabalk cok cok sapsari degilse yanman fln yoksa sıkıntı olmaz.benimde baslarda sarilarda koyuluk oluyordu agri yanmam fln yoktu idrar tahlilim temiz ciikmisti. Yaptirdiniz mi hic kac haftaliksiniz
Kbrabalk Kelebenk 14 haftalıgım hayır yaptırmadım çünkü yeni bu şekilde koyu şarı oldu idrar yaparken yanmam yok sadece akıntı haftaya gidicem doktora
Kbrabalk Kelebenk ya birde bu enfeksiyon sürekli tekrarlıyormuş tedavi edilsede tedavi fitil antibiyotik diye biliyorum tekrarlıyormuş 🤷♀️
Kbrabalk Neslyyy inşallah canım boş bol su iç doktor bana öyle demişti haftaya gidicem bende koku kaşıntı yanma yok diyince tahlil yapmadı bana geçen normal dedi zaten fitil veriyor direk ama kullanıp tekrarlayan çok enfeksiyonsa 🤷♀️