Selyil Kizlar 2saat sonra cinsiyet öğrenicez inşallah kac saat yada daka once cikolata yada tatli yemem lazim hic yapaniniz oldumu cok heycanliyiz🤗🤗🤗
Ozlmeknada Selyil 12haftalikken ogrendim ben cikolata felan da yemedim😂hic kasma kendini rahat ol ki hemen gostersin annesi😊
sebos Selyil ben çikolata yemiştim randevudan yarım saat önce pek bi faydası olmadı ama cinsiyet öğrendiğimde muz yemiştim evden çıkarken ve oğluşumu öğrendim muz kasları gevşetir bebek hareketliydi doktorumuzda gördü pipisini 👶👶👶👶😇😇😇😂💙
Damla6606 Çikolata yemek mi gerekiyo cinsiyetini göstersin diye 🤗 bilmiyodum 5 gün sonra benimde kontrolüm var öyle yapıyım o zaman 😊😊 ilk hamileligin mi canım
ElifKarata Selyil bilmyrm ki canm Yerken mutlu olduğum için ben 🙂 bebeğede geçer diye geç yiyiyorum girmeme yakın
Selyil Carsaflianne haha ilk oglum hemen gostermisti ben burdayim diye bakalim 2cide hemen göstercekmi😍
Hhtce Carsaflianne oluyor canım benim oğluşum bizi çok uğraştırdı 3 defa gittik biz cinsiyet için ve sonunda keyifli bi anını yakaladık ☺☺
Carsaflianne Selyil ben 11 haftalikken erkege benzetti cikintisi var gibi dedi sonra 14 haftalikken de bacaklari kapaliydi kiza benzettim dedi erkeklerde de pek duymuyoruz bunu acaba kiz mi diyorum 😊