Ozlmeknada Kizlar Merhaba! Uygulamayi yeni indirdim 18.haftadayim ve heegun araliksiz basim agriyo cok zor bi hamilelik geciriyorum benimle ayni skntiyi yasayanlar var mi?
Tutku Ozlmeknada nurse harvey headstick 😊 tavsiyemdir. tamamen doğal içeriklere sahip. Başının ağrıyacağını anladığın an sürünce ağrını geçiriyor. Ben çok kullandım günde 10 kere sürdüğüm oldu
TugbaLafci Ozlmeknada o haftalarda çok normal canım vicks diye bi krem var doktoruna sorsan zaten herhangi bi katkı Yok içinde sıcak suyun içine çay kaşığının ucu kadar tabi metal değdirmemekte fayda var koyuyorsun içine kafana tülbent al o buharı içine çek kısa sürede geçiyo ağrın yada vicks le başın şakla bölümlerine masaj yap yada eşine yaptır hiç bişey yapacak durumda değilsen patates sarabilirsin alnına
Ozlemmmmm Ozlmeknada benimde oyle cnm inanir misin her gun ayni saatte basim agrimaya basliyor sanki 50 kiloymus gibi tasiyamiyorum cok zorlaniyorum calisirken doktorumda normal dedi oyle bekliyorum ne zaman gececek diye😢
Ozlmeknada [bilinmeyen] onuda denedim desem inanirmisiniz😢 artik dayanamiycam siddetle agriyo dr ma sordum normal gunde 4gecmiycek sekilde parol alablrisinz dedi dediginz gibi etkisiz oldugu icin almiyorum bile ah ne zormus😊
Ozlmeknada [bilinmeyen] bi an bu yorumu ben yaptim zannettim arvelessiz disari cikamayanlardandim degerini o kadar iyi anladim ki😂
Ozlmeknada TugbaLafci canim tesekkurler bunlarida deniycem o kadar caresizmki artik hepsini sirayla deniycem😂
Bgmbgm Ozlmeknada eczanelerde kasa önünde satılan bi merhem var acibiberli mentollusu falan var onu surebilirsin anında kesio baş ağrısını her eczanede kasa önünde bulabilirsin