ikizannesi_ Deniztuba ahahaha😂😂 aynısı bnde de oluyor wlla ya ikiz hamilelik bnmkide sanki biri kız gibi hissediyorum sürekli ama doktor ikiside erkek diyor doğunca kabul edicm bnde galiba😅🤷
kimsebilmesindiye Yanlis anlasulma olmasin ama bisey sormak istiyorum. Ne den bukadar kiz cocuk isteniyor erkek dendigu halde kabul edilmiyor. Bende kiz kiyafetleri vs den dolayi ilk bebegimde kiz istemistim erkek oldu. 2.ye hamileyken buda kiz olsa ikisininde tadina varirdim diye aklimdan geciyordu ama erkek dediklerinde daha cok sevindim. Erkek evlat candir. Benim oglum bana hic kiyamiyor uzulsem mutsuz olsam anlayip hemen geliyor yanima.erkek anasi olmak cok guzel sevgisi bambaşka
Kbracnkymz kimsebilmesindiye mutlaka öyledir Allah sağlık versin önce. Biz kadınlar genelde hani böyle süsleyelim püsleyelim bizimle aynı giydirelim diye hevesleniyoruz ondandır belki😊 yoksa benim de ilk çocuğum erkek kız farketmez. Kız olursa sanki daha böyle arkadaş gibi olacakmışız gibi geliyor insana.
Deniztuba kimsebilmesindiye tabiki evlat bizim evladımız canımızdan bir parça onun tırnağı kırılsa annenin canı acır benimki çocukluktan gelen birsey ben hep erkek çocuğu içinde büyüdüm etrafımda benden başka kız çocuk yok tu ben buna bağlıyorum büyük ıhtımalle bu ıstegımı
Sueda29 Kbracnkymz cnm bnde dün pipi yi gördüm doktora hemen cinsiyet belli dedim:) doktor gülerek belli değil dedi dedim ki hocam işte ya belli:) dpktor yüzde yüz erkek dedi:)
Kbracnkymz Sueda29 dün kontrole gittim yine sordum kıyafet almıyım ona göre kordon olabilir mi dedim😀 yok canım erkek alabilirsin dedi😀
kimsebilmesindiye Kbracnkymz ben oglumla ayni tarz giyiniyorum renkleri uyduruyoruz.kiyafetleri kendi seçiyor. Kizlar mesela cik bilmis oluyorlar herseye karisiyorlar.allah herkesin gonlune gore versin ama ben kizimla anlasamazdim sanirim hahahahahaa
Karamelek- Deniztuba aynen ben de çok imreniyorum 😔 ilk bebeğim kızdı 30+3te karnımda öldü malesef. Şuan 36 haftalığm erkek bu defa 😞 hiç kabullenemedim bi daha kızım olmayacak galiba diyorum ilk bebeğim hep içimde kalacak gbi geliyor çok üzülüyorum 😔
Deniztuba Karamelek- çok zor bir durum gerçekten Allah birdaha yaşatmasın öyle düşünmeyin belki bi dahakine olur rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsin inş
Kbracnkymz kimsebilmesindiye ay dimi çok bilmiş oluyor diyorlar kızlar 😀 ya doğsun da bi hayırlısıyla. Allah işte ben kız olsaydı bir daha yapmam çocuk diyordum. Şimdi diyorum mecbur ikinciyi yapcam 😀. Yanlış anlaşılmasın ikinci istememe sebebim hamilelik ve doğum korkum
Asaltntyr Ben 15.haftadayım doktor erkek gibi dedi pipi fotosu da verdi ama yine de emin olamıyorum bir daha gelin dedi. Böyle olup değişen var mı kesin bi şey söylemediği için kafam çok karıştı? 😰
Ozlembln Hiranurhilal benimde iki kıZım var , şimdi 17.haftada erkek dedi doktor ama bende inanamıyorum nedense.hala kız bebek eşyası bakıyorum. O kadar mutluyumki iki kızım olduğu için ☺️
Hiranurhilal Ozlembln bende ilk inanamadim heo kiz regonlarina bakardm ilk defa gecen erkek reginuna baktik bi degisik geldi ama alistm farkli bi duygu buda 24 haftalik olduk artk😊