Ozlem12 Hangi pekmezden acaba pekmezinde çeşitleri var dut pekmezi var üzüm pekmezi var keçi boynuzu var hepsi farklı etkileri var
2202020 Nuraslanklc geceleri ballımuzlusüt içiyo arkadaşım gün içindede havuçnar suyu sıkıp içiyo normale dönmüş ben hergün bi Kaşık keçiboynuzu içiyorum normal değerlerde
Nuraslanklc Naz5558 haklısın dikkat etmek lazım bizim tavuklarımız falan var bahçemiz vs herşeyi bahçeden yumurtayı tavuktan organik diye diğer şeylere pek dikkat etmez oldum 😅
Semooshh Hem sizin kansızlığı giderir hem bebeğe faydası var Cevizde aynı şekilde. Süt yoğurt peynir sulu meyveler muz bunlar kilo yapar bebeğe
Nuraslanklc Semooshh benden fırsat bulupta kendine alamıyor çocuk heralde😄dünyayı yiyorum hep 1 hafta geri de
Nuraslanklc Naz5558 ankara bilkentteyim 😂buradaki evler bahçeli çoğu hep ben şehir hayatını bırakıp evlenip buraya yerleştim 😅
Naz5558 Nuraslanklc çok güzel biz de Doğu görevini yaparsak Bahçeli evim olsun çok istiyorum 😂 topla mahsulü bol bol ye yarasın bebişe 😂
Emel1234 Nuraslanklc hayır hala aynı 2 hafta geride suyum da azmış herşey yaptım olmuyor neler yemedim ki bünye meselesi benimki almaz seninki alır dene herşeyi ye
Semooshh Nuraslanklc bazen naparsan yap bebek belli Bi ağırlıkta boyda doğuyo genetikte ilgili yani, siz ve eşiniz de küçük Bi, bebek miydiniz acaba doğduğunuz da 😁
Emel1234 Nuraslanklc 29 haftaligim daha her gittiğim de farklı haftalarda oluyorum artık bilmiyorum kaç haftaligim her hafta çağırdı çarşamba gidicem
Nuraslanklc Naz5558 😂yarar inşallah 😅ne zaman bitiyor görev ankaraya gelme durumunuz varmı Allah nasip ederse
Nuraslanklc Emel1234 aynıyız bende 29+5 im 😏Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ♥️Hangi ildesin