Melikekpln Hanimlar bebeginizi ne zaman hissettiniz ve nasil bi histi ? Kimisi kelebek cirpmaso vs diyor acaba ben ayirt edebilecekmiyim diye düşündüm de sizler nasil ayirt ettiniz? Birde 16+4 haftalığım belim bacaklarim agriyor sanirim soguk alginligi geciyoruyorum birde alt karnimda sizi var gaz degil ama anlamadim
btl1720 Melikekpln 17+4 henüz belli bir şekilde hissetmedim ama sürekli o anı bekliyorum ☺️ Kastettiğinizi sızı bende de zaman zaman oluyor, doktorum rahmin büyüdüğü için karın duvarına baskı yapıyor o yüzden demişti
Melikekpln btl1720 anladim canim birde bacak agrisi oluyor cok fena yattigim yerden sizliyor bacaklarim🙄
btl1720 Melikekpln benim kalçama saplanıyor bi ağrı, oda normalmiş. Belki dediğin gibi senin üşütmeden dolayı da sızlamalar olabilir. Ayaklarını hep sıcak tutmanda fayda var canım
Merve_1750 18+2 olduk sanki 2gündür akşamları oturunca göbek deliğimin altında bişey kıpırdıyor böyle belli belirsiz ama hissediliyor sanırım artık hissetmeye başladım
ilay58-can Bizde 16+5 iz ama hala hissetmedim ve kaşık ağrım göğsümün alt tarafları ağrıyo ellerim bi anda şişiyo