Hahhsueoe Kan sonucum bu şekilde çıktı doktor ya riskli oldugu için yada gebelik çok erken olduğu için değer düşük dedi değeri böyle olan varmı👶🏻 https://hizliresim.com/WXvA5N
Yrnkrm Hahhsueoe ben adetime 10 günden fazla vardı öğrendiğimde 451 çıkmıştı yarın bir daha yaptır 2 gün 2 katına çıkarsa gebelik vardır canım
Merryy Hahhsueoe canım benim adet olacağım gün 7.4 çıkmıştı seninde daha yeni olduğu için öyle düşük çıkmıştır takip et yükselir ☺️
Ebaki Hahhsueoe Bnm gecen ay degerim 43 Dü doktor on gün sora gel dedi Bna ama üc gün sora düşük yapmıştım kimyasal gebelik miş meger inşallah senin öyle olmaz kuzum hayırlısı bakalım
hilobero Hahhsueoe Ben daha adetime 4 gün varken yaptırdım 17.05 ti bidaha da gitmedim zaten çarşamba gitcem kontrole 2 gün sonra tekrar yaptır canım geç döllenmiştir belki iyi düşünelim hep iyi olsun🙏🤗
Hahhsueoe hilobero aynen canım erken oldugu için gibi geliyo banada hayırlısı diyelim çarşamba tekrar kan aldırıcam inşallah yükselirr ☺️☺️
Yaseminbt35 Benim de 30larda bir değer çıkmıştı ama malesef kimyasal gebelikmis. Inşallah sizinki sağlıklı bir gebeliktir ve erken diye dusuk ckmistir
ilknur25_ Hahhsueoe benimde adete 5 gün kala kan testinde 26 çıkmıştı adetim 1 gün geciktiginde tekrar yaptirdim 509 çıktı. 2 3 gün sonra tekrar bi kan testi yaptırın bence
Babyone Ikı gudne bı kan tahlılı vern zaten artmıssa sıkıntı yoktr. Insallah hamıelsındr saglıklı bı sekılde
Omerinzevcesi Benim 4 yada 5 gün gecikmişti 61.11 çıktı şuan 12+1 olduk geç döllenmedir umarım ama asla ihmal etme ikinci bir testi
Ileyda_12 Hahhsueoe kuzum bende ilk öğrendiğimde 25di hiç takma doktorları kadın doğum olmadığı sürece tabi 2 gun sonra tekrar verdim 66 çektik 3 gün sonra yine baktirdim 263 du unutma her gebelik birbirine benzemiyo arkadaşım 5ken öğrenmişti içini ferah tut