Cigdemmmm Kizlar netten guvenilir alisveris yaptiginiz sayfalar hangileri ? Birde cogunluk olarak 0.3 aylik mi 3.6 aylik mi almaliyim 🤔😊
ZeynepYavan Cigdemmmm enucuzmarket sayfasından yaptım hem uygun hemde çok güzel geldiler 03 ayda aldım 3 6 ayda aldım 3 1 tane hastane çıkışı almıştım o sayfadan 2 hastane çıkışımda hediye geldi
Cigdemmmm Medine_1992 canim bende hastane cikisi aldim da 0.3ay olarak ama cok kucukler 😊 sanki 1ay giyer bidaha giyemez gibiler 🤔😁
Medine_1992 Cigdemmmm aynen ya minicik ler ölçüleri küçük biraz benim annem almış bütün alışverişi canım 12 tane takım tulum var yeni doğan var 0 3 ay giyilir diyorlar bilemiyorum 😁
Cigdemmmm Medine_1992 masallah canim daha ne kalmis sana 😁 rabbim ustlerinde gormeyi nasip etsin insallah 😍
Cigdemmmm ZeynepYavan evet o sayfayi duydum da acaba iyimidir diye tereddutteyim yani bazi kiyafetler kagit gibi oluyor ya cnim o yuzden tereddut ediyordum ama bakayim orayada
Nur-11 Enbebeala diye bi site var instagramda çok güzel ürünleri ordan aldım ben birde enucuzbebekmarketten bi kac parça bisey aldım
ZeynepYavan Cigdemmmm ben önce bir kaç parça vermiştim sonra baktım hem güzeller hemde kumaşları iyi sonra hepsini ordan aldım hepte ordan alırım artk umarım sende beğenirsin