Happymumsyy Selam arkadaşlar kalsiyumda kullanıyorum ama kendimi artık yataktan kaldırmak istemiyorum😣 gerçekten yorgun hissediyorum böyle olan var mı normal mi
ZeynepYavan Happymumsyy vallla sürekli temizlik yapıyorum yoruluyorm ağrılarım oluyor ama dinlenince geçiyor sürekli hareket halindeyim
Happymumsyy 230817gul ay valla çok zorlamaya başlıyor ilk başlar zor diyordum meğer sonlara doğru daha zormuş
omerinannesi01 Bende oyleyim hoc bisey yapasim gelmiyor ilk cocugumda son gun hoplaya ziplaya carsi pazar gezmistim bunda gercektn daha agir geciyor ama az kaldi sabir diyorum
Happymumsyy omerinannesi01 aynen bende inan ilkinde hamile ben değildim sanki ya da çabuk unuttuk sıkıntıları bilmiyorum 😅
Happymumsyy ZeynepYavan ne mutlu maşallah canım sana benim bacak ağrılarım var artık yavaş yavaş elimden ne gelirse zaten odasını birmiştim kıyagetler de yıkandı ütülendi şükür ben çantamı hazırlamam kaldı allahtsn bi
Happymumsyy ZeynepYavan aralığın ikinci haftası dıye düşünüyorum kapıya koyarız eksik aklımıza geldikçe ekleriz kısmetse ☺️☺️