Kaantoprak 14 aylık oğlum var kendi isteğimle sezaryan oldum şimdi 29+3 olduk dün sancılandım doktorum bebek hareketleri iyi karın kasların gerilmiş çok dedi rahim ağzı uzunluğuma baktı o kısım çok fena 24 mm olmuş nst de sancı olursa yatış dedi şükür nst de sancı çıkmayınca evde yatış bebeğinle de ilgilenmen yasak yoksa sezaryandan sonra çok rahat normal Doğum yaparsın dedi. 1 hafta herşey yasak. Daha 29 hafta. Gününde doğarsa zaman geçer mi? Daha hiçbir şey hazır değil evimi hazırlıyordum bu yüzden böyle oldum erken doğuma hiç hazır değilim eşim annemlere bırakacak o daha üzüyor haftaya geçmezse sıkıntı böyle hasta hasta haftalar geçirmek de problem sıkıldım
Basaaak Kaantoprak üzülme sabır karnındakıde evladın allah vericektir sabrını hem haftan güzel ilerlemişsn ne güzel
Kaantoprak Evimden uzak durmak oğlumla kendim ilgilenememek çok üzülüyorum. Geçse de geçmese de artık bir sorun var ne ara hastane çantamı hazırlayacağım hangi ara alışveriş yapacağım hangi ara evimi toparlayacağım bilmiyorum aslında çok da yok ancak yapılır bu kadar iş 2 gebeliğim olduğu halde çok zorlanıyorum artık çok stres oldum yine her şey son ana kaldı ilk de böyle oldu ikinci de böyle oldu oğluma da üzülüyorum bu süreçte ona ne olucak diye