Sem55 Merhaba anneler ben doğum yapıcam bebişime sleepy natural yenidoğan almayı düşünüyorum içeriği iyi ama bi kaç kişi sızdırma yaptığını söyledi. Kullanan var mı veya tavsiye hangi bezi edersiniz??
Bilge80 Sem55 benim de 2 yasında oğlum var baştan beri hep sleepy kullanıyorum Yenidoğan bebeğime de sleepy kullanacağım .
Sngl_irem Sem55 bende kullanmayı düşünüyordum ama çok sızdırma oldugunu söylediler inşallah doğarsa prima alıcam
Kubraismail61 Sem55 bende aynı şekilde merak ediyorum herkese göre farklı sanırım bebeğin cildiyle alakası var. Bide kaç paket almak gerekir kaç tane olması yeterli olur şuan güzel indirimler var çünkü
Sedahatun Sem55 molfix pure and soft aldım ben ama bi paket. Doğumdan sonra duruma göre bebeğe göre değişebilir ☺️
Arifeyenianene Ben Instagram'da yikanabilen doğal bezler var sağlıklı baya inceledim onlardan alacağım.ek olarak zor durumlar için sleeppy alternatifim
Rapunzel2019 Sem55 Güzel bağladıgın , çişi dolsun diye yarım gün bekletmediğin sürece sizdırmaz. Ben kızımda 2 sene kullandım. Sonra bezi bıraktı zatenç hiç bir sorun yaşamadım.