Emirefedefne15 Oznur69 benim sağ sol iki tarafta dayak yemiş gibi adım atarken canım yaniyo yatarken dizlerim parmak uclarima kadar agriyor
Berrygurumi Emirefedefne15 yatarken yerimden doğrulmadan sağa sola dönemiyorum, bi de örf pöff diyip duruyorum ben bile sinir oldum bi ara ne öfşetip duruyorum yaw diye, en az 3 kere lavaboya gidiyorum, acıkıyorum gece yarısı 😂😂 ve daha 26+5’iz ☺️☺️☺️
Nuraslanklc Emirefedefne15 erkek bebekler fena oluyor demekki 😅anneleri yürürken hareket ederken bebek sallanır gibi olur uyur o yüzden fazla hareket etmez diye okumuştum bi yerde😲 bizimki yürürken parti veriyor içeri de yürümekte zorlanıyorum o yüzden sanki 9 aylık olmuşuz gibi bi anda tuvaletim falan geliyor tepindikçe😅😅
Belindaa Emirefedefne15 sırt, bel, karın, kasık 🙆♀️ hele o vajina ağrısı ordaki kemikler fenaaa 😥😥😥😥
Berrygurumi Emirefedefne15 aminnnn Hepimizinnnn İnşallahhh,,, eee cinsiyetler ne kızlar benim bıdıkımmmm kız,,,, 💕💕💕💕
Emirefedefne15 Nuraslanklc kızımda hiç böyle şeyler şikayetler yasamadim oda çok hareketliydi ama böyle olmuyordu . ☺️ Ama bu hamileliğimde sikayetlerim çoğaldı vakit geçsin bı an önce inşallah hayırlısıyla kucagimiza alıp doğum hikayelerimiz paylaşalım burda ☺️☺️☺️🤲🤲
Belindaa Emirefedefne15 Evet magnezyum kullanıyorum ama fena halde ağrılarım oluyor erken doğum riskim de var korkuyorum ne yalan söyleyeyim 🤦♀️
Emirefedefne15 Belindaa Allah yardımcın olsun canimm hayırlısıyla kucağına alıp sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim cümlemize inşallah 🤲
Jear Emirefedefne15 Ben suanda( 31+3 ) geceleri uyumakta zorlaniyorum.Kalcamın,belimin,agrisina uyaniyorum.Omega ve kan ilaci kullaniyorum.
Tugba_O Emirefedefne15 29+5 benim de. Eklem yerlerimde ağrılarım oluyor sürekli. Ellerimde kollarimda hiç güç kalmadi. Geceleri de sürekli ağrılarım oluyo
Hb1903 Merhabalar bizde 29 haftaligiz kiz bebek bekliyorum 77 gunumuz kaldi sezeryanliyim daha oncede olabilir tabiki herkese hayirli dogumlar saglikla aliriz bebislerimizi insallah 😊👼 yavastan agrilar basladi tabiki 2. Daha farkli oluyomus bunu anladim birde ama gene sukur 😊 nazli kucuk hanim bazen beni korkutuyo hareket etmiyo sonra bi basliyo durmuyo 😊 sizde yasiyomusunuz bu durumu
Emirefedefne15 Hb1903 yoruldugum zamanlarda benimde oluyor ama genellikle geceleri çok hareketli oluyor bizim ☺️
1seda1belinay Hb1903 evet canm aynen bizde oyleyız bir bakıyorum hıc hareket yok bırde baslayınca durmak bilmiyor normal sanırım🤗
aliayse20 Kızlar bugün kontrolum vardi kilosunu sormayi unuttun 29+1 sizin bebislerin kilolari ne alemde