ayseogndr Coraspin kullanıyorum ve bugün bitti randevum persembe günü eşim çalışıyor ve evde tekim hastane biraz uzağımda eczane direk vermez mi acaba ilacı illa doktora mı yazdırmak lazım yada mesaj atsam reçete mailini alsam olur mu bi fikriniz var mı
Kubradem ayseogndr eğer telfon ile ulaşma şansın varsa direk sana ordan kod göndersin canım ezcane direk vermeyebilir
Tgb2310 ayseogndr bizim buradaki eczane ödünç veriyor parasını vermeden reçeteyi getirince tmm diyor bi ecZanenizle görüşün isterseniz prş yazdıracağnzı şimdi bittiğini
Prens12_annesi ayseogndr cnm saglık ocagı varsa yanında yazdıra bilirsin ben ilaçlarım bitince yazdırıyodum eczane getiriyodu bi dene istersen😃😃
06Mucizem53 ayseogndr coraspirini eczaneden reçetesiz alabilirsin canım bende kullandım reçetesiz alabiliyordum 4 lira falandı
ayseogndr Tgb2310 bir tane tanıdık eczane var o da bana çok uzak her zamanki aldığım hastane karşısındaki sanmıyorum vereceğini reçete kodunu istesem gönderir mi bana doktor
Tgb2310 ayseogndr bilmiyprm ama bence yakınınızdaki bi eczaneyle görüşün hatta bi arkadaşım parasını ödedi sonra reçete gelince eczane parasını geri iade etti bi hf sonra reçeteyi getirdi
songul2020doruk antiidepresan antibiotik ve grip ilaçlarının bazılarının dışında her ilacı reçetesiz alabilirsiniz