Dlktpl kızlar perşembe yumurtam 16,5mmdı bugun dr a gıttım 26mm catlamamıs dedı bıranda buyumus catlatma ıgnsı verdı ama bana gore buyuk gıbı geldı yumurtası boyle olup catlayan yada hamıle kalan varmı benım umudum tamamen tukedı artık yumurtam kendı catlamıyor 3gun once ovulasyon tesınde pik gordum ama sılınmeyıde gordum yok catlamamıs artık umudum kalmadı
Pnrbtr Dlktpl benim geçen ay 25,8 mm idi. Çatlama iğnesi falan vurulmadım takip yaptırmıyorum muayaneme rast geldi. O yumurtlama zamanımdaki kimyasal gebelik olmuştu. İhtimal var yani
Lilensa Dlktpl çapın çok fazla büyümüş tutmaz o bazen fazla çalışmasıda iyi değil normali 20mm olgun yumurta ama çatlaması için 22mm Olması lazım umarım sizi üzmedim çünkü bu yoldan çok geçtim anlıyorum.
Dlktpl Lilensa 4gunde bırden 16mmden 26mm e gelmıs banada oyle geldı ıgneyı yaptırdım en azından kıste donusmesın dıye cok agladım eve gelınce zaten ınankı
Dlktpl Lilensa ıkı ay once klomen kullanmıstım 33 mm olmustu kıstle ıkıayda atıldı buay hıcbısey kullanmadım gene sıkıntı oldu
Lilensa Dlktpl allah sabır versin benim 6 yıl bebeğim olmadı çok zor gerçekten bide kavuşup kaybetmek şimdi hamileyim umudunu yitirme Rabbim herşeyin hayırlısını versin doğal yolla deneyin inşallah olur.
Dlktpl Lilensa erkn dgmla kaybettım ben de 9 sene olmamısım nasıp allah buyuk en azında cennette meleğim var
Misafir123 Dlktpl benimde adetin 10 günü yumurta büyüklüğü 9 m ve 6 m di cok küçük diye düşünmüştüm ama büyür bencr daha perşembe ye randevum var bakıp igne verecek inşallah 😍
Emine9335 Dlktpl Ayni durumu yaşıyorum ama ben klomenle büyüdü iğneden önce 16.5 tu iğne oldum 26 mm olmuş noldu sizin sonucunuz