Mutlulu BusraMece 38+4 olduk bizde tık yok Çarşamba pelvis muayenesi yapıcak doktorum ayakta kaldığım zaman belim felaket agrıyor .geceleri karnım ve belim ağrıyor doktorum gece yatınca oluyosa çok yorma kendini dedi yorgunluk ağrısıdır o dedi son zamanlar artık bi avazda kucağımıza alalım inşallah
handeh tugbadm kahverengi jole gibi bisey geldi, aslinda cocuklarin oynadigi slime lar var ya hani onlar gibi, ilk bi uzun bi parca indi, sonrasinda gun icinde yine kahverengi ve jole kivamli kucuk kucuk parcalar geldi hep
Irem1317 Ethemine Bende 37+4 haftalığım. 2 hafta geriden geliyor. Doktor ne önerdi size, sezeryan flan dedi mi?
Ethemine Irem1317 suyum kalp atislari normal diye cati muaynesi etti hareketlerine dikkat et bebegin dedi normal yapicam gibi gorunuyor bakalim bi aksilik cikmazsa
Baloglummmmm Kızlar akıntısı azalan yada komple biten var mı.ben 37 haftalıgım 35-36. Haftadan beri akıntım bitti resmen ya
tugbadm Baloglummmmm çok az canım bende yok denilecek kadar neden böyle oldu normal mi hiç bir fikrim yok
Baloglummmmm tugbadm bende bir türlü anlam veremıyorum canım ya bişi ters mi gidıo ben mı anlamıyorum acaba dıe düşünüyorum 🤷♀️
Busetemel Ozgemlym evet ya resmen gününü doldurmak istiyolar 😂 nişan geldi benden hatta 4 gündür parça parça gelmeye devam ediyor başka da belirti yok sizde varmı acaba Bi belirti?
tugbadm Baloglummmmm tedirginim bende canım sadece sabahları bir akıntı oluyor sonra kesiliyor haftaya kontrolüm var söylicem doktoruma