BusraMece Bugun 38+2 yim ne gelen vaaar ne giden. Sancı var ama cok az ve duzensiz kendi yöntemlerimizle sancıları tetikleyemez miyiz acaba sabır kalmadi artik 😂
Ska BusraMece 39 olduk, karın bel ağrım var başka da bişey yok karnım da hala inmedi beklemek çok zorluyor sizde durumlar nasıl karnınız indi mi aşağıya
sevalbudak al benden de o kadar 38+3 ama sancım var mı anlayamıyorum bile🤷🏼♀️ sancı anlamında ne hissediyorsun? bel ağım var bnm sadece
BusraMece sevalbudak benimde öyle ya siddetli bel ağrım var oda geceleri bazen istemsizce sırt üstü yatiyorum ondan oluyo galiba ama bütün gun devam ediyo ne egilebiliyorum ne kalkabiliyorum
sevalbudak BusraMece benim de arada sırt üstü yattığım oluyo, sabah bi kalkıyorum karnıma biri dayak atmış gibi 🥺
Helen0101_ 38+3 bende geceleri bel ağrısı var gündüz hiç bir şeyim yok başka da belirti yok 😒 hem korkuyorum hem gelmesini istiyorum duygularım darma dağın 😂
BusraMece Ska karnin assagiya inmesinin bi önemi yok bence ya doğum anında bile kanala inen bebekler var çünkü kafaya takmamak lazim
Genc_anne_adayi Geçen gün birisi bana çubuk tarçın ve kuru naneyi biraz suyla iyice kaynat çok az şeker at iç dedi sancıları çok artırıyormuş🙈 37+5'im 2 gün daha bekleyip deniycem bı bakalm
Delal123 Genc_anne_adayi sakın denemeyin arkadaşlar çok tehlike onlar gebeler için herkesin her dediğini yapmayın bence.
Badevehande Aylamada evet pelvis darlığı ve kemiğim aşağı baktığı için çatı muayenesi bile 2-3 gün kanama yaşadım çok sızladı
Enguzelbekleyis Bende 36+6 haftayım dün nisanım geldi nta sanci düzenli eve geldim Bugün tekrar akıntı oldu kanlı gitmelimiyim acaba
Genc_anne_adayi Enguzelbekleyis nişanın geldiyse bir hafta içinde doğurursun diyorlar sancın artmyorsa artmasını bekle bence kuzum hem biraz daha büyümüş olur
Aylamada Enguzelbekleyis bence git bi arkadaşımda oyle oldu nişan geldi bekledi sonra gitti sezeryana aldilar bebek enfeksiyonlara acik hale geliyor
Genc_anne_adayi Badevehande Badevehande ay ben bile heyecanlym günümüz aynı ben kackez erken doğum riski geçirdim 😁 ama sen benden önce doğurcan bekliyorum güzel haberlerini kuzum