Nis 39+6 bugün sabah nisanım geldi suan karnımda inceden agrı var sancılarım sıklasmayana kadar hastahaneye gitmeyi düsünmüyorum 🤷🏻♀️
aslimutlu1 Nis hadi hayırlısıyla al kucagına . Cok sıklasınca güzel bi dus , yürüyüş falan da acılma yapıyor . Çömel kalk . Tek avazda kurtarsın Allah
Kubradem Nis bence hemen gitme ağrılarını takip et düzenli mi degil mi. Güzelce yemek yap evi süpür sil 😂 işlerini hallet baktın ağrıların yarim saatte bir duş al ama ev işini hallet 😂 sonra gidersin😂
Nis aslimutlu1 amin insalllah cok tesekkür ederim ama ben hep gece doguracagımı düsündüm hala o kanıdayım 🤭
Nis aslimutlu1 bakalım ☺️ Sagsalim kucagıma alayımda uyguladıgım tüm metodları yazcam☺️ Su 3 gündür mesela hurma yiyodum acılma olsun diye
aslimutlu1 Nis ben gebeliğim basından beri yiyorum 🙄 cok faydalı diyorlar . Ay hadi insallah saglıcakla al .
Nis aslimutlu1 acılmaya sebep oldugu icin son haftalarda öneriliyor ama 🤷🏻♀️ Bi sıkıntı olmadıysa masallah 🙏🏻
Nis aslimutlu1 evet öyle diyolar yarın zaten genel muayenem vardı bakalm acıklık vs varsa doktor ona gre bi işlem yapar
Nis [silindi] gece karnım ve belim agrıdı hamilelik sürecindeki agrılardan farklı tabi öyle dayanılmaz bi agrı degil sabah kalktıgımda böyle ilk adet kanaması öncesi kahve leke geliyo ya o seklde birsey gelmişti
Nis [silindi] devamıda pembemsiydi kendini belli ediyo zaten normal akıntıdan kolayca ayırt edebilirsin 👍 seninde mi son günlerin
[silindi] Nis yok 27W, hatta benim ikinci doğumum ama merak ediyorum, ilk de baya bi acemilik vardı bende, sonuçta da sezeryan oldum, bunda normal istiyorum bakalım inşallah nolcak, dua edelim birbirimize