Deletedmom0083 Ponciginannesi_ ne zaman başladı acaba ben 5. Haftadayım başlamadı acaba hiç olmaz mı bilemiyorum
Sngl_irem Ponciginannesi_ canım doktorum bana bir ilaç verdi sabah alıyorum aç karnına akşama kadar çok rahatım
Yrnkrm Ponciginannesi_ 5te başladı 9 da bitti 1 ayım zehir oldu sabah kusmalarım var sadece o belli olmuyor ne zaman keyfi dolarsa o zaman bitiyor 😂🧚♂️
Greyy90 Kişiye göre değişiyor bu canım ya bende çok araştırdım ama işe yarar birşey bulamadım 10. Haftamdayım hala bulantım var hala kusuyorum 🥴 bulantı ilacıyla biraz biraz iyi olmaya çalışıyorum oda tam sıfırlamıyor da mesela kimisi hiç bulantı yaşamamış kimisi doğuma kadar devam etti diyor 14. Haftadan sonra azalıyor diyorlar ama bakalım
Ponciginannesi_ Greyy90 benim sabahları oluyor. İşimi gücümü yapamayacak kadar kötü oluyorum. İnşallah azalma olur 😔
Ponciginannesi_ Deletedmom0083 benim o zamanlar sadece kasık ve bel ağrısı vardı. 7. Haftamda başladım kusmalara. İnşallah sende olmaz canım
Kimyagercik Deletedmom0083 benim ilk bebeğim de hiç bulanmadi şuan 6 haftalık hamileyim mahvoldu bulantidan
Ponciginannesi_ Kimyagercik aynen canım benim burnumdan bile geldi. Kolay kussam belki bu kadar zor olmaz. Ama çok zor çıkarıyorum
Greyy90 Ngmsy onu ben denedim maşallah onu da yememle çıkarmam bir oluyordu 😀 ama elmalı mideyle kusmak en azından boğazımızı tahriş etmiyordu rahat çıkıyordu bi o yararı olmuştu 🤭🤣