Kubradem 1 haftadır ilişki yasamıyorduk eşimle 36+3üm. Bu gece oldu. Gece görmedim ama sabah camasirimda 3 4 ufak damla kırmızı kan lekesi ve çarşafta da 2 damla vardı. Sabah fark ettim. Gece de karnım biraz ağrıdı. Normalde zor olurdu ilk girince ama dün gece çok rahattım aslında zorlanma olmadi. Bu haftalarinda bu durumu yaşayan varmı nedenini bilen kontrolüne henüz var
defne55 Kubradem bebeğinin hareketleri falan normalse bisey yoktur hafta ilerlediği için lekelenmen falan olur ama hareketleri iyi değilse bi doktora görün istersen
Lalemm86 Kubradem ama siz yinede bi görünün açılma felan olmasın kanda gelmiş belli olmaz belki progestan verirler normal değil bence
Kubradem defne55 benimde korkum bu yönde normalde sürekli hareketli sabahtan beri doğru dürüst hareket hissetmedim birseyler yedim yan yattım bekliyorum hareketleri nasıl olcak diye:(
Beyzanurlina Kubradem doktoruna haber ver kuzum bende yasadım ama yırtılma gibi oldu benım agda yaparsında kökten küçük damla gelir ya öleydi benım önemsemedım yırtılmıstır dıe ama normal bı damla kansa haber ver yinede nolur nolmaz 😘
Kubradem Beyzanurlina yanı ufak ufak damlalar toplamda belki 1 büyük damla kan gibi olur benim de oylencok değil