Yesim_34 Bahar4516 Ben iki tane sağlıklı evlat dünyaya getirdim çok şükür yaşadığım ülkede sadece alttan muayene yapılıyor 3 defa ultrason oluyor 3. Bebeğim 5 haftalık şuan bugünkü kontrolüm yine alttan oldu haftaya yine alttan olacak sonra yine... insanların söylediklerine değil doktorunuza güvenin lütfen.
Deletedmom0031 gamzosgamzos youtubede çok ünlü bir doktor kağan kocatepe istanbulda olsam onu kesin ziyarete giderdim, ne takılsa kafama açıp bakıyorum içini rahatlatıyo insanın burası cadı kazanı gibi herkes koca karı söylentileriyle şey yapıyo yanlış yanii doktoru dinlicen doktora güvencen allaha güvencen hayırlısı nasip demeyi bilcez
Seda_123 Bahar4516 Yeni hamile olduğumu öğrenince doktor gözükmeyebilir erken olduğu için alttan bakalım demişti hiç bişey olmadı çok şükür zaten bişey olsa doktorlar göze alıpta alttan muayene etmez nasıl cinsel iliskiye giriliyorsa hamilelikte alttan muayenede öyle
Seda_123 Lindam Zaten 39.haftanızda mecbur çatı muayenesi yapılması lazım sizin isteğinize göre yapılacak bişey değil o doktor kontrol edecek normal doguma uygun musun değil misin diye çatın darsa normal dogum yapamazsın sezeryan olursun
Guguk Bahar4516 ilk vajinal muayeneyi olan kadın bile bu kadar endişe duymadı eminim😃 sorun olacak olsa doktorunuz neden baksın aksine ilk başlarda en doğru sonucu o veriyor o yüzden bakıyorlar hepimize bişe olmaz için rahat olsun.
Guguk Lindam tabi canım baktırma hatta çocuk normal doğacak Olunca da herkes gözünü kapatır doğurtur 😃 gözünüzü seveyim etmeyin ya
Ayra020 Rbs111 düzgün konuşun benimle siz daha karşınızda ki insanla konuşmayı bilmiyorsunuz çıkmışsınız insanlara doğru bilgi vermekten bahsediyorsunuz ayıptır ben evladımın acısını yaşadım dediğiniz gibi belki yanlış bilgilendirildim ama bir başkası benim gibi evlat acısı yaşamasın diye !
Rbs111 Bahar4516 bu gebeliğimde hep alttan bakıldı. Zararlı diyenler saçmalıyor . Kamera sonuçta . Taaaa kesenin bebeğin dibine girmiyor . Cinsel ilişkiye de girmeyin o zaman
Minikkalp4167 Bahar4516 Bahar4516 ben problemli bi gebelik yadiyorum ilk 3 ay kanama sonrasinda erken dogum tehlikem basladi.hep alttan muayene oluyorum.ama bi sakincasi yok merak etme.bakmasalar problemi de goremiyolar.icini ferah tut.bisey olmuyor
YesimPrvn Ayra020 o cahil cahil yorumlarını kendine sakla. Bi de kesinlikle demiş şaka gibi ya. Milleti korkutmak yerine otur az araştır. Günahtır yani insanlar burada korkuyla bir şeylerin tedirginliğiyle yazıyor, bilip bilmeden saçma saçma konuşuyorsun. Hayır vajina girişi nerdee kese nerdee
Rbs111 YesimPrvn aynen öyle. Benim daha önce düşüklerim var diye bu gebeliğimde hep alttan bakıldı. Çünkü daha net teşhis konuluyor . Zararlı olsa doktor der ki düşüklerin çok var o yüzden alttan bakamam. 🤢 aksine daha önce düştüğüm var diye hep alttan bakıldı
Ayra020 YesimPrvn ben yaşadığımı kendim biliyorum birde konuşmalarınıza dikkat edin anne olacaksınız terbiyesiz , ben tedbirli olması için söylüyorum kötü kalbinizi kendinize saklayın lütfen
Mslm Ben yurt dışında yaşıyorum ilk doktora gittiğimde bebeğim 9 haftalık mış doktor alttan baktı hiç bir sorun olmadı 20 yıl önce kayın validem de bu doktora gitmiş ve o zamn onda bakmış alttan imdada bir sorun olmamış
Ayra020 Bahar4516 canım bende anneyim ve seni korkutmak için Art niyetle birşey yazmadım ama anne olacak saygısız anne adayları sağolsun bana yanlış bilgi verilmişse doğrusunu tatlı dille anlatılabilir bende anne olucam ve kesinlikle benim yavrumu kaybettiğim gibi kaybedip acısını yaşamanı istemem alttan muayene ettirme mecbur kalmadığın sürece doktorun keseni bozmuş bebeğinin gelişme zamanında diye bilgilendirdiler ve zaten sonrasında kanama yaşadım sıkma canını kuzum Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿
Rbs111 Ayra020 ben 3 kez yaşadım o acıyı hanım efendi. Erken teşhis edilseydi, doktor alttan baksaydı en başta, iç kanama geçirmezdim. Bebeğim beni zehirlemezdi. !!!!!!!!!!!!!! Asıl kimse evlat acısı çekmesin diye alttan muayene olmalı!!!
juliet Bahar4516 bana da ilk 5 haftalıkken vajinal muayne yapmıştı bi sıkıntı olmadı bende başta korkmuştum bişey olur diye ama sonuçta o doktor ve bi sakınca olsa yapmaz diye düşündüm içiniz rahat olsun bence
Beyza1234r Ben daha 1 senelik evliyim daha önce doktora gittim ve anne olmak istedigimi söyledim bni alttan muayene etti ertesi hafta gittigimde hamile oldugumu ögrendim ve 3 haftalık hamileymişim yada alttan muayene ettiginde hamileymişim ama daha yeni yeni oluştugu için görememiş dedim siz geçen hafta bana alttan baktınız bi sakıncası varmı hayır dedi