Senakarabey Şuan bu postu görünce farkettim. Bende geçen hafta başladım kullanmaya. Kaç gündür anlamsız bir baş ağrısı çekiyorum. Haftasonu aç karna içmeyi unuttuğum için içmedim hiç başım ağrımadı. Şimdi yan etkilerine bakacağım ilacın muhtemelen vardır. Çünkü ben ilaçların bütün yan etkilerini yaşayan bir yapıdayım malesef🤭
2104 Senakarabey bende okurum ve yazıyor. Sürekli baş ağrısı yaşıyorum tam olarak bu ilacı ac karnına almıyorum kahvaltımı yapmadan hemen önce portakal suyu yada mandalina yiyerek içmeye çalışıyorum. Ama sürekli başım ağrıyo hatta serum taktırdım geçen gün bugünde geçmezse dr. Konuşucam 😔
Haticch Ferrrum fort bende kullanıyorum ama yemekle birlikte yada yemekten sonra yazıyo üstünde aç karnına hiç kullanmadım
Kubradem Haticch hadi ya doktorlar hep sabah aç karna dedi hatta değer düşük olunca sabah ac gece ac karna için dediler
Gulsemin88 Bende de yapmıştı baş ağrısı,mide bulantısı. Doktoruma söyledim değiştirdi şu an maltofer kullanıyorum. Aç da içsen tok da içsen aynı etkiler oldu bende malesef
Senakarabey 2104 benim çok şükür serumluk olmuyor ağrım ama rahatsız ediyor tabiki. Bana doktorum aç karna dedi diye öyle içiyorum. Dediğiniz gibi yarım bardak portakal suyuyla içiyorum bende. Hemde aç karna su midemi bulandırmıyor iyi oluyor.
Ebruas Bende kullanıyorum ferrum ama bir aorun yaşamadım sacede aç karnına içince midemde yanma yaptı. doktoruma söyledim yemekten 10 dakika önce iç yine aynı şekilde olursa değiştirrim dedi. Sonrasında bi yan etkide yapmadı. 18 haftamda başladım 33 oldum hala devam ediyorum kullanmaya