Meralll Biz de bugün 12 haftalık olduk 😍 nasip olursa 25 Mayıs gibi görünüyor doğum.. 19 unda kontrolümüz var bakalım gösterecek mi cinsiyetini bebişimiz😄
Hawa4087 Meralll merhabalar aynı haftalardayız hadi bakalım ne zaman gelecekler cinsiyet ogrenebildinizmi
Yelz_91 Salihsaliha aaa çok güzel aynıyız🥰🥰 2 haftada bir gidiyoruz geçen hafta 2 li trama vardı önmzdeki haftada cinsiyeti için gelin dedi sen hangi ildesin.. dr 38 gibi alırız diyor o da mayıs başına denk geliyor inş zamnndan önce gelmzlerse
Salihsaliha Yelz_91 ben sakaryadayim canım. Henüz net bi doktor belirlemedim. Devlette perinatalog baktı sıkıntı yok şimdilik normal doktora devam et dedi. 13+6 da kontrolüm var özele gidicem bu sefer. Cinsiyet falan görünür mu bilmiyorum bi heyecanliyim. Yaşlarımız da aynı galiba 91 li misin😊 sen hangi sehirdensin
elif_2020 Karaman çok şükür canım. Sevindim. Rabbim daim etsin ve tez zamanda evlatlarına kavuştursun seni sağlık sıhhat afiyet sevgiyle. 🙌🏻🌹
Nuraan_k 12+1 den selamlar 🙋🏻♀️ Galiba mayıs sonu gibi doktorumuz tarih hakkında birşey söylemedi 🤷🏻♀️
Yelz_91 Salihsaliha hadi hayrlısı olsun 🥰 evt 91 liyim ben izmirde yaşıyorum ..tüp bebekle oldu bizm minikler transferi yapan dr la takibimi sürdürüyoruz .. özele gidiyorum o yüzden . Çok şükür bizmde ikili tarama temiz çıktı .. inş hepimiz için güzel devam eder♥️
Salihsaliha Yelz_91 inşallah canım.. Ben de Femara tedavisi ile hamile kaldim. Sağ salim hayırla doğurmayi nasip etsin Allah..😊😊
Hawa4087 Karaman merhabalar bizde şuan 12 haftaligiz mayıs 10 ve 25 arasi dediler 25 olursa benim doğum günümle aynı olcak🤗🤗🤗
Meralll Hawa4087 merhaba ,sağlıkla kavuşalım inşallah😍 19 unda kontrolümüz var , bakalım gösterecek mi bebişimiz.. siz öğrendiniz mi?
Hawa4087 Meralll 5inde ikili test için gitmistim soylemedi 12 haftadan once yasak oldugu icin test sonucu 15 gunde felan çıkıyor sonuc aldigimda ogrenirim diye bekliyorum insallah soyler o zamana