Nuraslanklc Kullanan varmı alıp memnun kalan aldım ama iyimidir değilmidir düşünmeden alıverdim nedense 😂
Badevehande Nuraslanklc manuel göğüs pompası aldım internetten bu markanın güzel çekti kuvvetli ama bakalım
Badevehande Nuraslanklc aslında marifet göğsüne doğru yerleştirmekte ilk öylesine koydum bastım canım yandı ama tam ucunu kavrayıp koyunca gayet işe yaradı 😂
Nuraslanklc Badevehande doğum yaptınmı😅 onları yerleştirmek mesele sanırım ama diğer elektrikli olanlarda da bu geçerlimi acaba karar vermesi ne zor🙄
Badevehande Nuraslanklc yarın yapacam ama denedim dayanamadım🙈 elektrikliye ihtiyaç olmazsa almam pahalı biraz
Nuraslanklc Badevehande 🙄bende şu an. Fiyatlarına baktım da pompa erkenden almaktan vazgeçtim 😅gerek duyarsam alırım ya
Badevehande Nuraslanklc amin canım darısı sana ❤️ Benim aldığım 50 tl gitti gidiyordan aldım baktın olmuyor Doğum hikayesi yazdığımda o deneyimi yazarım yaşarsam canım
Nuraslanklc Kubradem şimdiye kadar mochi düşündüm de erken doğum falan olması durumunda etkili olmayadabilir o ihtimalleri düşünerek almaktan vazgeçtim şimdilik😂doğumdan sonra bakalım durum ne gösterir