busra-mutluanne1 Bebeğimi bazen aşırı merak ediyorum acilden baktırmak istiyorum kalbini duysam bi diyorum ama acile ne şikayetle gidip baktırcam bilmiyorum yaptıran var mı benim gibi evham küpü olup🤷🏻♀️
Bsrtrcl busra-mutluanne1 evham yapma :) ama çok görmek istersen belli bi süreden sonra sağlık ocaklarından bakabilirsin diye biliyorum yinede bakalım ne yazacaklar
Lsbebisim busra-mutluanne1 Ben gecenlerde cok kotuydum kusmadan dolayı gittim bi an aklıma geldi ultrasona girmek istediğim. Ki bizim burdakiler pek ilgilenmezler normalde. Sancım var dedim ultrasonla baktık bebişe 😘
Ilknur_emin busra-mutluanne1 ben haraketlerini hissedene kadar senin gibiydim 😭 banyoda kaydim düştüm düşük tehlikem olduğu için alttan muayane istemiyorum diyebilirsin
Cananbaran busra-mutluanne1 cnm git karın ağrım var de zaten bakıyorlar ben öyle yapıyor dün bende bazen çok tedirgin oluyorum ya kalbi durduysa falan diye öyle yapıyorum bide bnm gebeliğim çok riskli geçiyoda ondan😣
busra-mutluanne1 Bsrtrcl Sağlık ocağında 20.haftadan sonra bakıyorlar diye biliyorum ama doğruysa😊 bu evham bitirecek beni bi hareketlerini duysaydım 17+5im
busra-mutluanne1 Lsbebisim a 17+5im ama bende desem işe yarar mı ki😅 enfeksiyon vardı azıcık onunla ilgili baktırsam mı 🙂
Sibel2344 busra-mutluanne1 internette 200 ₺ gibi bir fiyat saglik ocağındaki cihaz ama belli bir haftadan sonra duyuluyor😊
Nuranburak busra-mutluanne1 evet 20. Haftadan sonra bakılıyor sağlık ocağında bende 20 haftalık olana kadar sürekli endişe ediyordum sabredin geçecek inşallah ultrasonda sağlıklı değil bebek için
Blackmom busra-mutluanne1 Ben 14 haftalıkken sağlık ocagnda net şekilde duyulmuştu. Sizinde duyulur çok merak ediyorsanız oraya gidin bence
Lsbebisim busra-mutluanne1 Ayy yorumum silindi niye neyse okudun sen canım 😂 evet de tabi sancımda var de bakarlar mutlaka ama cok uzun sürmüyo 3 dk filan
Mrv_ycgl Bende öyle gittim bi kere ağır ödedim bedelini alttan bakti 2 türlü aparatla vs. Vs. Bi sürü inceledi kan aldı idrar aldi pişman oldum 😂
busra-mutluanne1 Cananbaran rabbim yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza evlatları 😊 bende öyle dicem kasık ağrısı falan deyim diyorum bakalım🤷🏻♀️
Aslima Cananbaran benimde bugün birden karnimda ağrı başladı. Bend e bi gitsem bakarlar mi acaba ücreti ne kadar ki. Bide allah korusun kalbi durunca kanama olmaz mı siz korkuyomussunuz ya
Htc2604 busra-mutluanne1 kac haftalkksin canim bende belirtim gidince evham yapiyorum ama Allahtan kendimi durduruyorum kotu dusunmemeye calisiiyorum 16 gun var daha kontrolume 7+6 yim 😊
busra-mutluanne1 Htc2604 17+5 iz canım artık hareketlerini hissetmek istiyorum hissedemedikçe böyle evhamlar çıkıyo herşey allahtan tabide allah korusun meleklerimizi😊
Meralll Nuranburak ultrason aslında çok tehlikeli değil diye duymuştum, sadece sağlık ocağındaki doppler denilen cihazlar daha tehlikeli.. şimdi hastanelerde daha modern cihazlar
Htc2604 busra-mutluanne1 sen daha ileri haftalardasin cok sukur canim ayni evhamlar bendede var Amin insallah Allaha emanetler ❤😊
Ayserkan busra-mutluanne1 düştüm de o zmn bakarlar rahim içinde kanama alanı var mi diye o sayede görürsün 😀
Baharali busra-mutluanne1 canim valla ben kanamama var diye gittim bilerek kac defa oyle yaptim ama ilk camisirlarina bakiyolr hafif ruj surmustum ilac verdiler dusuk var dediler kullanmadim ama baktilar yasimu diye kalp atsini dinlemistim😊