Tekinnn alanında iyi bir prof bulup muayene olmanı öneririm. Gerçi birçok doktora gitmişsin, anlamışsındır artık hangisi iyi diye. Benim doktor 1 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor dediğimde vajinal ultrasonla baktı ve direkt gördü cmleri bile doğru çıktı. Sonra o kitlenin ne olduğunu anlamak için elle muayene yaptı ama çözemedi, patoloji gerekli dedi. Sonra bursada ve ankarada farklı proflara gittim. Biri 2.5 cm korkulcak bişey değil dedi, diğeri kapalı ameliyatla başlarım ameliyata ama açığa dönebilir, en iyi ihtimalle sağ yumurtalığını alırım dedi. 4 ay geçti böyle. Sonra o en iyi ihtimal yumurtalığını alırım diyene ameliyat olmama 2 gün kala vazgeçtim kendi doktoruma gittim. Mr falan çekildi hakikaten tam aynı ölçüler çıktı 6 cm çapında. Ve kapalı ameliyatla, yumurtalığıma hiç zarar vermeden beni o kötü tümörden kurtardı Allahın vesilesiyle. O yüzden tüp bebekte de ona gittim. Alanında çok iyi çünkü ankarada. Doğumumu da onda yapıcam eğer nasip olursa sezeryan yapacak ve o sağ tarafıma bakacak, tümörde tekrarlama riski varsa temizleyecek. Sırf bu yüzden biz doğu görevine gitmedik hamile kalana kadar düşünmüyoruz doğum yapana kadar hatta. Allah iyi doktorla karşılaştırsın seni de. Tüp bebek benim tutmadı ama Allahın takdiri. Doktor herşeyi yaptı çünkü.