Fatmisko hilal89 benimde öyle oldu bacak ve kalçam 😞 lierac kullanıyrm ama pek de bi işe yaramıyo galiba
Elif_sahra60 hilal89 29. Haftaya girdim ve çatır çatır çatlamaya başladım canım😓bebek yağı sürüyorum birde çatlak kremi
Gulsevm 36. Haftama kadar Kantoron yağı kullandım hic çatlamadım 2 gun sürmeyi ihmal ettim şehir dışında olduğumuzdan dolayı 1 gece de çatladı karnim 🤦🏼♀️ bebegimin bana bir hatırası diyerek kendimi motive ediyorum 🙄👼🏽😂
hilal89 Gulsevm kirmizi kantoran yağı mi biraz önce ebe de söyledi sadece çatlayan yerlerine sür yayma dedi buraya da bi yazayım sorayim dedim bende
Gulsevm hilal89 sarı Kantoron yağından kendim yapıp kullandım canim ben ama tüm vücuduma sürüyordum organik olduğu icin hicbir zararı olmadığını söyledi doktorum 2gün içinde sürmedim sadece ama çatladım 😑
Sibel2344 Ne geçirir bilmiyorum ama yeni çatlaklar oluşmaması icin tavsiyem kasimamak. Çıplak teni doğrudan kasiyinca doğrudan çatlıyor birkac kez kasiyip birsey olmadi alakasi yok diyebilirsiniz bende oyle dedim kasidigim yerler fark etmeden bir anda çayladı. Artık kasımıyorum😐
hilal89 Sibel2344 haklısın kaşımamak lazim ama oyle tatli kasiniyo ki sorma 😂😂😂 Bebek yağı kullanıyodum jb kullanıyodum şimdi dalin aldim sanki dalin daha iyi
hilal89 Elif_sahra60 ebe bugün vücudun çatlamaya yatkınsa ne sürersen çatlarsın dedi bide ben hep karnıma sürdüm kalça hic gelmedi aklıma
Sibel2344 hilal89 elbise uzerinden kaşığın en iyisi ama asla ciplak teni kasimayn😅 sonradan üzülüyoruz
gamzosgamzos 28 haftadan sonra bi anda catladim kalcamda bacagimda yokta yanlarim ve karnim her gecen gun artiyor ama evladimin hediyeleri diye seviyorum yani basindan beride hic takmadim yag falanda surmedim suandada takmiyorum catlaklarimla mutluyum Allah evlatlarimiza saglik versinde gerisi onemli degil 😀