Nehir66 Merryyyy benimde bebeğimin cinsiyeti 1 hafta sonra belli olacak bende iki kere rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm o yüzden anneler hisseder ❤️☺️😍
morpella Merryyyy ben tam öğreneceğim günün gecesinde rüya görmüştüm oğlum oluyor diye ertesi gün doktora cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde erkek olacağını söyledi 😊
Merryyyy morpella neguzellll hayrli olsun sizede 💙 saglikla alin kucaginiza 😁 ogrenmek bana da nasip olucak mi 😌😌
Szeys Merryyyy Yani hamile kadım hisseder de deniliyo tersi çıkar da deniliyo bilemiyorum ama😅 ben rüyamda oğlum olduğunu hemen arkasına da bi kızım olduğunu görmüştüm. Hakikaten oğlum olacak 24.haftadayız🙄
Merryyyy Szeys nemutlu sizede 😊 hayrli olsun sizede 😇 ikincininde neolcagi belli yani ☺☺ yorumlardan anladogim kadariyla ruyasi dogru cikan daha cok insan var bakalm bakalm ben onlardanmiyim 😂💕
Merryyyy Papatya_anne ogrendigim gun yazcam araligin ilk gunu gitcez 2 haftam var ins gosterir burdannnn ogrendimmmmmm diye yazarim artik 💃💃💃
Emirbebek Merryyyy benim ki de aynı şekilde 20 hafta da gösterdi kendini hep rüyamda Mavi kıyafetli görüyordum emziriyordum onu Allah ın izniyle erkek dedi doktor 👩⚕️ 💕💕💕😃
Merryyyy Emirbebek tabiki oyle erkek diye tutturmus gibi gozukmem istemem. Saglikli olsunlaaar yeterli sadece ogrenememekten meraktan ruyalarda erkek bebek sahibi oldum ve heveslendim sanki bukadar 😊😊😊
Merryyyy Emirbebek buarada bnmde olk bebisim ilk anneligimiz 😇😇😇 allah isteyen herkese bu duygulari yasatsin insallah
1seda1belinay Canımm kesinlikle ruyada gordugunun tersi oldgu soylenır bende yasamıs biri olarak butun hamileliklerımde ne gorduysem tersi oldu 😌
Merryyyy 1seda1belinay dogrudur bende kime anlatsam oyle diyolar ama yorumlara baktimda ruyasi dogru cikan anne daha cok 😇😇 saglikli olsun hayrli evlatlar olsun yeterli hepimiz icin ❤💙
Bahar33 Merryyyy 12. Haftamda kız denildi ben de rüyamda erkek gördüm o rüyanın etkisiyle yeniden gittim doktora erkek olduğunu öğrendim detaylıda da kesinleşti erkek 🤓🤓