Lilensa Merryyyy bende hep kız gördüm rüyamda sarışın çok güzel bir bebek 2 kez gördüm hemde ve sonuç kızım oluyor 😀😀
Samurayy Ruyadakiler tersine cikiyor bende erkek bebek kiyafeti gordum bugun ogrendik kizimiz olcak insallah :)
Gizemdiyarilaslan Merryyyy rüyada ne görüyorsan tersi çıkıyor demişlerdi inanmamıştım bende de oldu hep kız çocuğu gördüm ama erkekmiş🙏🥰😂
Girlmom Merryyyy ayy bende gördüm kaç kere kız diye cinsiyet öğrenmeye gitmeden önceki gece de doktor rüyamda kız dedi ve sonuç kızımız oluyor bende çıktı valla 😂😍🙈
Merryyyy Aturkk ahhh ahhharaligin ilk haftasi gitcez bakalm ins detayliya kalmayiz 🤗🤗 utanmis sizin prensesde demkki saglikla dogsun kiziniz❤
Nur-11 Bende eşimde hep rüyamızda kızımız olacağını görüyorduk belkide kız çocuk çok istiyorduk ondanda olabilir sonuç oğlumuz olacak 😂
Cilek_kentli elfkahramann Merhaba. Isimden de anlaşılacağı gibi çileğin meşhur olduğu Zonguldaklıyım 😂
Habibegnc Merryyyy ben erkek gordum erkek olucak ruyayla degil bence ama malum olur belkide bilemeyiz 🤔😊 hayirli evlat olsun hepimizinki 😊
Merryyyy Habibegnc amin canm bnm ilk duamiz o 🤗 hepimiz saglikla sihhatle saglikli hayrli bebisler alalom kucagmiza 💝