Merryyyy Kizlar merhaba bn 17 haftalik hamileyim ama biturlu bebegimin cinsiyetini ogrenemedim. Inatci hep poposunu gosteriyor bize. Neyse bu gece ruya gordum. kucagimda mavi tulum giymis erkek bebek 😊 oglusum diye seviyorum. Sonra bebegi evde birakip alisverise cikip birsuru erkek bebek kiyafeti aliyorum sonra onlari bebege giydirip giydirip mutlu oluyirm. Allahim o da bi gulec ki sormayin ☺☺ ben hamile oldugumu ogrrndigimden beri de erkek hissettim hep. Sizce bu ruya erkek diye isaretmi yoksa tersimi cikar😊 siz gordunuzmu hic bu tarz ruyalar sonuc ne oldu merak ettim 🤗🤗🤗
Emos_64 Merryyyy Bende rüyamda hep erkek bebiş görüyordum canım bu yüzden oğlum olacak diye hissediyordum ve kızımız olacak 😃🥰
Nuryldrm Merryyyy bende cinsiyeti öğrenmeden önce rüyamda kızım olduğunu görüyorum ve hamile kaldığım günden beride kız hissediyodum gerçektende kızım olucak 😊🌸
Esse Merryyyy ya ben de kız bebek doğurduğumu gördüm ama daha cinsiyeti öğrenmedim sizin olmuş baya bi tahminde bulunmadı mı
Tugceeda Ben rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm eşimde öyle. Doktor 12.haftada kız dedi 18.haftada erkek dedi 🤭
Merryyyy Ahaha tersi cikiyo yani 😊😊 saglikli olsun tekde bakalim artik 🤗 ogrensekde bizde bi nefes alsak artik hayrlisiyla 😁😁
rabnaz6822 Nuryldrm Nuryldrm aynı ben😁😍13 haftalık cinsiyet daha belli değil 💁🏻♀️Bende sürekli kız görüyorum. Hastane odasında , ana kucağında hep ismiyle cagırıyodum 💁🏻♀️
30148 Surekli rüyamda iki erkek emziriyorum iki erkek uyutuyorum ve gerçekmiş iki oğlum olucak Allah izin verirse
Merryyyy Esse yok cnm tahminde bulunamadiki kadin hep popo izliyoruz 😂😂 tabi tahmini vardr ama heycanimizi ve alisvers istegimizi goruncce doktorda net olmadan soylememe karari aldi bence 😁😁
Esse Merryyyy canım fotosu varsa yükle istersen bazı arkadaşlar biliyor kafa yapısı çene yapısı nub falan anlayanlar var sayfada
Tutu_ali_vefa Merryyyy amın Allah razı olsun, Rabbım hepımızınkını sag salım kucagımıza almayı nasip etsin saglıklı 🤲🤲🤲
Fatoserin Ben 13+3 günlükken rüya gördüm rüyamda ultrason da erkek diyordu daha Sonra ertesi gün özele gittin %95 erkek dedi 😊allah kalbine göre versin inşallah sağlıklı olsunlarda 🙏