Ftmanzlm Bende hamileyim ama kızlar ne haftam belli ne bebeği görebildik sat 22 eylül iki hafta arkaarkaya cmt gittik kontrole kese göründü bebek görünmedi 1.sinde 5 hafta dedi 2. De 5+3 dedi risk var dedi duphaston verdi bugünde hafif lekelenmem oldu cok endişeliyim 😔 hayırlısıyla bebeği görebilseydim içim azıcık rahat edecek
Hazzy Kızlar biz bugün kalp atışını duyduk 6+1 miş biz 7+4 sanıyoduk 😂 bebek küçüldü tekrar yengeç burcu kesinleşti sanırım :))(
Elif__ hilobero merhabalar bende 4+6 dayım kesem 5 mm karın ultrasonunda acaba bir sıkıntı olabilir mi yardımcı olur musunuz
Nergis61 Elif__ daha küçücük bebeği göremez muhtemelen birkaç hafta sonra çağırır kalp atışı vb durum için
hilobero Elif__ Kuzum benim doktorum ultrasona sokmadı daha küçüktür gözükmez falan için rahat etmez dedi 10 gün sonra gidicem o zaman bakıcak sağlıklı olsunlar inşallah
Deletedmom0010 Htc2604 bende aynı 6+5 im hiç bir belirtim yok sabah bulantısı hariç bende endişeleniyorum bazen ama
Elif__ Nergis61 3+6 da gittiğimde kese 2.5 mm di biraz yavaş gelişmiş kese diyince panik yaptım o yüzden düşük ihtimali var mı ki acaba kafam allak bullak oldu 😢
Momof2child Bulanti kusma beni benden aldi.3gundur bisey yiyip icemoyorm sudan bile tiksiniyorm gogslerm agryor da ona takmiyorm cok fazla.kusma beni saldi
Nergis61 Elif__ hiç sıkıntı yapma çok erken gitmişsin. O yuzden de panik yapman dogal.iyi düşün iyi olsun kendini strese sokma :)) bir sonraki kontrolünde eminim herşey çok iyi gidecek:))